Ankara Büyükşehir Belediyesi Yardım Kartı

Sosyal yardım türlerine her zaman bir yenisini ekleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralıların karşısına bu defa sosyal yardım kartı müjdesi ile geçti.

Ankara 09.10.2021, 14:27 İrem Durak
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yardım Kartı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yardım Kartı

Sosyal yardım türlerine her zaman bir yenisini ekleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralıların karşısına bu defa sosyal yardım kartı müjdesi ile geçti. Bundan sonra ise Ankaralılar, sosyal yardım kartından ne şekilde faydalanabileceğini merak ediyor. Ankara sosyal yardım kartı limiti ne kadar 2021? Ankara sosyal yardım kartı ne zaman yüklenecek? Ankara belediyesi yardım başvurusu ile ilgili detaylar haberimizde.

Yaşanan olumsuz ekonomik durumları gidermek adına harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım türünde verdiği yardımların sayısını giderek artırmaya başladı. Bu defa sosyal yardım kartı uygulamasını yürürlüğe çıkaran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankaralıların yararlanabileceği yeni bir alternatif sundu. Özellikle belirli meslek gruplarına yönelik gerçekleştirilen sosyal yardım kartı ile alakalı detaylar ise Ankaralılar tarafından merak ediliyor.

Ankara Sosyal Yardım Kartı Limiti 2021 Tarihinde Ne Kadar?

Taksici, berber, kuaför ve müzisyen gibi meslek gruplarının yaşadıkları gelir kaybını gidermek için çıkarılmış olan sosyal yardım kartı ile alakalı olarak sıklıkla “Ankara sosyal yardım kartı limiti ne kadar 2021?” sorusunun cevabı araştırılıyor. Şu an 17 bin 500 kişinin faydalandığı Ankara sosyal yardım kartının limiti 500 TL olarak ifade ediliyor. Bu 500 TL alışveriş yapmak için kullanılabildiği gibi, su faturasını ödemede de geçerli oluyor.

Sosyal yardım kartından faydalanan Ankaralılar “Ankara sosyal yarım kartı hangi tarihte yüklenecek” sorusuna cevap arıyor. Hesaplara ilk defa 29 Nisan tarihinde geçen sosyal yardım kartlarının sabit bir yüklenme tarihi ile ilgili olarak belediyeden açıklama yapılmadı. Fakat bu yardım 29’unda yatması nedeniyle vatandaşlar için her ayın sonunda yatacağı düşünüldü. Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusunda bulunmak için vatandaşlar iki farklı yol izleyebilecekler. Bu yollardan birincisi Mavimasa internet sitesiyken ikincisi ise sosyal yardım merkezleridir. Mavimasa üstünden Ankara sosyal yardımlara başvuru gerçekleştirebilmek için https://mavimasa.ankara.bel.tr/WebBasvuru#/ linkini kullanmak gerekmekte. Sosyal yardım merkezlerinden başvuru yapmak için de; Sincan, Çankaya, Çubuk ve Altındağ ilçelerinde yer alan sosyal yardım şubelerine gitmek yeterli olacak.

Yorumlar (4)
Mecit 2 yıl önce
Herşeyımı kaybettim dogal gazım kesik nolur yardım edin
Reyhan demirci 2 yıl önce
Eşi askeri ücreti çalışmıyor
Seda Ünal 2 yıl önce
5 ay önce yardım Ankara büyükşehir belediyesi yardım kartına başvurdum ve sonuç alamadım hala incelemede
Atila 2 yıl önce
Ben dar gelirli
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11