ANKAmall Alışveriş Merkezi

ANKAmall Alışveriş Merkezinde bulunana mağazalar nelerdir? ANKAmall Alışveriş Merkezi açık mı? ANKAmall Alışveriş Merkezi ne zaman açıldı? ANKAmall Alışveriş Merkezi nerede? ANKAmall Alışveriş Merkezine nasıl gidilir?

Ankara 11.10.2020, 12:54
ANKAmall Alışveriş Merkezi

İç Anadolu’nun en büyük şehirlerinden biri olan ve Türkiye’nin Başkenti Ankara’da yapılabilecek aktivitelerden biri de avm gezmeleridir. Kafe, restoran, alışveriş ve daha birçok çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği alışveriş merkezlerinde insanlar keyifli vakit geçirmek için sıraya girmektedir.

Ayrıca suyun bulunmaması, deniz olmaması ve aktivitelerin kısıtlı olması sebebiyle alışveriş merkezleri açık alanlara da yönelmektedir. Ankara alışveriş merkezleri ile adından söz ettirmeyi başaran ve birçok alışveriş merkezinin bulunduğu şehirlerden biridir.

En eski alışveriş merkezlerinden biri olan ANKAmall Alışveriş Merkezi de adından sık sık söz ettirmeyi başarmakta ve alışveriş merkezlerinin sembolü haline gelen yerlerden biridir.

Alışveriş merkezi olmasının yanı sıra 20 yılı aşkın hizmeti sayesinde sürekli gelişime ve yeniliğe açık olmayı başarmıştır. Sayılı alışveriş merkezlerinden olmayı başaran ANKAmall içerisinde sinema salonları, kafeler ve restoranlar her gün hizmet vermekte ve insanlara keyifli anlar yaşatmaktadır.

ANKAmall Tarihi ve Kısa Bilgi

1999 senesinde Migros Alışveriş Merkezi olarak Ankara’da bulunan AVM, ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşmıştır. Bu yoğun ilgisi kısa sürede AVM’nin büyümesini sağlamıştır. Büyüyen ve gelişen AVM 12 Mayıs 2006 senesinde “Türkiye’nin Alışveriş Merkezi” sloganı ile bu defa ANKAmall Alışveriş Merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açmıştır.

ANKAmall dünyanın sayılı markaları arasına girmeyi başaran 330’u aşan mağazası, 120.000 m2’lik kiralama alanı ve 6 bin araç kapasiteli ücretsiz otoparkı, restoranı, kafesi ve sinema salonları ile çocuk oyun alanlarını haftanın her günü saat 10.00 – 22.00 arasında hizmete sunmaktadır.

ANKAmall Alışveriş Merkezi'nde Türkiye ve dünyanın sayılı birçok mağaza ve markası ile Türkiye pazarına ilk kez ANKAmall'da giriş yapmayı başaran ünlü markalar yer almaktadır.

11.800m²'lik mağazası ile Koçtaş, 9.700 m² ile 5M Migros, Macera Adası bunların yanında bir de Boyner, Boyner Sport, H&M, Deichmann, Flo, Mudo City, Bershka, Zara, Stradivarius, Mango, Pull&Bear, Decathlon, Jack&Jones, MACFit gibi çeşitli markalar ANKAmall’da ziyaretçisiyle buluşuyor.

Ziyaretçilerine her yönü ile rahat, keyifli ve konforlu bir alışveriş imkanı sunan ANKAmall, gerçekleştirmiş olduğu aktivitelerle de Ankara'da alışveriş anlayışını değiştirmeye ve geliştirmeye devam etmektedir.

ANKAmall Alışveriş Merkezi Adres ve İletişim

Ulaşım konusunda sıkıntısı olmayan ve özel araçla da toplu taşıma aracıyla da ulaşımın gayet rahat olduğu ANKAmall, otoparkı ile de günlük olarak sayıca birçok aracı kaldırabilecek seviyededir. Hem ulaşım hem de konfor olarak oldukça tercih edilen ANKAmall konumu bakımından önemli bir noktadadır.

  • Adres: Gazi, Gazi, Konya Devlet Yolu, Mevlana Blv. No:2, 06560, 06560 Yenimahalle/Ankara
  • Telefon: (0312) 541 12 12

ANKAmall Alışveriş Merkezi Ulaşım

  • Otobüs: 112, 297-7, 419-5, 445, 514
  • Tren: BAŞKENTRAY
  • Metro: M1-M2-M3

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12