Nejat Altıntaş kimdir? DR. Nejat Altıntaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Doç. Dr. Nejat Altıntaş Ankara'da yer alan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.

Sağlık 04.05.2021, 14:15 İrem Durak
Nejat Altıntaş kimdir? DR. Nejat Altıntaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nejat Altıntaş kimdir? DR. Nejat Altıntaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Doç. Dr. Nejat Altıntaş Ankara'da yer alan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Çağla İle Yeni Bir Gün'e davetli olan Nejat Altıntaş kimdir? Şeklinde sorular soruluyor ve merak ediliyor. Peki Nejat Altıntaş kimdir? DR. Nejat Altıntaş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte kendisi hakkında merak edilenler…

Harvard Tıp Fakültesi Uyku Kliniğinde research asistanı olarak çalışan American Thorasic Society başkanı Prof.Dr. Atul Malhotra'nın yanında yer alan Nejat Altıntaş kimdir? DR. Nejat Altıntaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nejat Altıntaş Kimdir?

Doç. Dr. Nejat Altıntaş Ankara'da yer alan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Süreyyapaşa Hastanesi Göğüs Hastalıkları Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanlığı alanında ihtisasını tamamladı. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev aldı.

Doç. Dr. Nejat Altıntaş Ankara'da bulunan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Samsun'da yer alan 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında görev aldı. Samsun'da görev yaptığı sırada aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nin Tıp sınavları olan USMLE sınavlarından Step1, Step2 ve Step 3 sınavlarının tamamını yani üçünü ve İngilizce TOEFL sınavını başarı ile geçerek Harvard Tıp Fakültesi Uyku Kliniğinde Research asistanı olarak American Thorasic Society başkanı Prof.Dr. Atul Malhotra'nın yanında çalışmaya başladı.

Ardından da Pittsburgh Üniversitesi Uyku kliniğine gelerek Post-doctoral fellowship programını, American Academia of Sleep Medicine Başkanı Prof.Dr. Patrick Strollo'nun yanında gerçekleştirdi. 2015 senesinde Hollanda'da Avrupa Göğüs Hastalıkları Board sınavını başarıyla tamamlayarak "European Diploma in Respiratory Medicine" diplomasını almaya hak kazandı. Türkiye’ye dönmesinin ardından Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında çalışmaya başladı. 2016 senesinde Türk Göğüs Hastalıkları Board sınavını başarılı bir şekilde geçti. 2017 senesinde de doçentlik sınavını başarıyla vererek Göğüs Hastalıkları Doçenti unvanını almaya hak kazandı. Hala Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapmaya devam etmektedir. Journal of Turkish Sleep Medicine dergisinde Editör yardımcılığı görevini de sürdürmektedir. Torak Derneği Uyku çalışma Gurubu sekreteridir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03