Danilo Zanna Aslen Nereli Ve Nerede Yaşıyor? Masterchef Danilo Şef Kimdir, Kaç Yaşında?

Danilo Zanna aslen nereli ve nerede yaşamını sürdürüyor? MasterChef Danilo Şef kimdir, kaç yaşındadır, nerede doğdu ve yaşam öyküsü merak konusu oldu. MasterChef Türkiye'nin sempatik tavırları ile ilgi çeken jürisi Danilo Zanna izleyenlerin gündeminden pek düşmüyor. Peki, Danilo Zanna aslen nerelidir ve nerede yaşıyor? MasterChef Danilo Şef kimdir, kaç yaşındadır? Restoranı var mı? İşte bu soruların cevabı.

Magazin 30.12.2021, 01:09 Mehmet Kurt
Danilo Zanna Aslen Nereli Ve Nerede Yaşıyor? Masterchef Danilo Şef Kimdir, Kaç Yaşında?

Danilo Zanna aslen nerelidir ve nerede hayatını geçiriyor? MasterChef Danilo Şef kimdir, kaç yaşındadır?

MasterChef 2021 jüri üyelerinin hayat hikayeleri araştırılmaya devam ediyor. Özellikle İtalyan Şef Danilo Zanna sempatik tavırları ile ilgi odağı olurken doğum yeri, yaşı, boyu gibi bilgiler de merak konusu olmaya devam ediyor. Seneler önce Türkiye'ye yerleşmekte olan Danilo Şef'in en çok sevdiği Türk yemekleri nelerdir? Danilo Zanna aslen nerelidir ve nerede yaşıyor? MasterChef Danilo Şef kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilen bütün bu detaylar.

Danilo Zanna aslen nerelidir ve nerede yaşıyor? MasterChef Danilo Şef kimdir, kaç yaşındadır?

MasterChef jüri üyesi ünlü Şef Danilo Zanna Nisan 1982 senesinde İtalya'nın Prato şehrinde dünyaya gözlerini açtı.

Eşi Tuğçe Demirbilek ile tanışmasının ardından Türkiye'ye yerleşmeye karar vermiş olan Zanna, kendisine bir restoran açtı. Zahide Yetiş'in programında şef olarak ekrana çıkamaya başlayan Danilo Zanna, Planet Mutfak Kanalında 'İtalyan İşi' isminde bir program sunuculuğu yaptı.

Bir erkek çocuk babası olan ünlü şef Danilo Zanna bir dönem ATV ekranlarında bulunan Elin Oğlu programında da izleyici karşısında yer aldı.

Görümce adında sinema filminde rol alan Danilo Zanna, Masterchef 2019-2020 sezonundan sonra 2021 sezonunun da jüri üyeleri arasında bulundu.

Yaklaşık 8 senedir Türkiye'de yaşamını sürdüren Danilo Zanna, "Kayseri’ye gidersem kesinlikle mantı, Gaziantep’e gidersem kesinlikle baklava, Adana’ya gidersem kebap… Bu şekilde örnek vereceğim çok yemek ve şehir bulunuyor. Ancak hani 'Olsa da yesem' dediğim, hatta şu anda bile canımın çekmiş olduğu bir lezzet var ki, bu soruyu cevaplamamızın ardından gidip yiyeceğim; Cağ Kebabı. Gerçekten buna bayılacağım ve ben de çok güzel yapıyorum." diyerek en sevdiği Türk mutfağı lezzetlerini özetlemeye başlıyor.

Yapmayı sevdiği yemeğin 'makarna' olduğunu ifade eden Danilo Zanna, "Ekranda yer alan insanlara daha fazla dokunduğumu hissedebiliyorum. Mutfaktan daha fazla geniş bir kitleye seslendim ve evet, bu durum beni mutlu ediecek; çünkü geri dönüşler çok güzel." İfadelerine yer veriyor.

Danilo Zanna, İstanbul’da yaşamaktadır ve 13 Mayıs 2012 tarihinde Tuğçe Demirbilek Zanna (d.20 Mart 1981) ile evlenmiştir. Zeno Tibet (d.2013) adında bir oğlu bulunmaktadır. 15 Aralık 2021 tarihinde boşamıştır.

 21 Mart 2015 tarihinde Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Elin Oğlu” isimli canlı yayınlanan talk-show programını Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu beraber sunuyordu. Türkiye'de hayatını sürdüren, farklı milletlerden Allen Hulsey (ABD), RobbieLee Valentine (İngiltere), Andrey Polyanin (Rusya), Emrach Uskovski (Slovakya), Chaby Han (Çabi) / Han Chang-yub (Güney Kore)Manuel Reina (İspanya), Danilo Zanna (İtalya), Antonio Stokes (ABD), Medoune Niang (Senegal), Masataka Kobayashi (Japonya) ile masaya oturdular.

Danilo Zanna, 2020 senesinin son zamanlarına doğru İstanbul Ortaköy’de Moena isminde yeni bir restoran açılışı gerçekleştirdi. 2021 senesinde Exxen'de yayınlanmakta olan MasterChef Junior'da sunuculuk yaptı.

Oynadığı Filmler ve Dizilerin İsimleri :

2019 - Çat Kapı Aşk (Sinema Filmi)

2016 - Görümce (Francesco) (Sinema Filmi)

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36