Ahmet Kural ve Murat Cemcir yolları ayırdı mı? Ünlü ikilinin arasında neler oluyor?

Medya sektörünün efsane ikililerinden olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yollarının ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor.

Magazin 23.10.2021, 15:30 İrem Durak
Ahmet Kural ve Murat Cemcir yolları ayırdı mı? Ünlü ikilinin arasında neler oluyor?

Ahmet Kural ve Murat Cemcir yolları ayırdı mı? Ünlü ikilinin arasında neler oluyor?

Medya sektörünün efsane ikililerinden olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yollarının ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Ünlü ikili, bir arada kaldıkları projelerle bir dönem fırtınalar estirmekteydi.

Baba Parası, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi, Düğün Dernek, İşler Güçler ve Kardeş Payı gibi projeler ile  gönüllere taht kuran Ahmet Kural ve Murat Cemcir, uzun zamandan bu yana beraber bir projede bulunmuyorlar. İkilinin bir arada görünmemesi, aralarının açıldığı iddialarına sebep oldu.

Ahmet Kural, Murat Cemcir'le ne şekilde tanıştığını şu sözlerle ifade etmişti:

Murat ile'Bir Bulut Olsam' dizisinde rol alırken tanışmıştık. Ramazan Güzeldir'in başrolünde Murat oynuyordu. Bir bölümde beni talep ettiler. O dönem 'Gazi' dizisinde oynuyordum. Murat, Selçuk'a demiş ki, 'Gazi'yi oynatalım' Yönetmen Selçuk da 'Gazi kim la?'. 'Çocuk çok iyi' falan diye söylemiş Murat.

Aynı projede yer alarak tanışan ikili, sonrasında da her zaman yan yana kameralar karşısında yer aldılar.

Murat Cemcir ve Ahmet Kural, en son 2020 senesinde Baba Parası filmiyle ekranlarda bulundular. Ocak 2020 de gösterime giren filmin ardından bir arada görünmeyen ikiliden Ahmet Kural, dizi piyasasına Bir Zamanlar Kıbrıs ile dönüş yaptı. Fakat Murat Cemcir’in ne yapacağı hala merak konusu...

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36