Acun Ilıcalı Serveti İle Milyonlarca Kişiyi Şok Etti! “Böyle Bir Para Birim Yok!”

Sosyal Medya Ayağa Kalktı… Acun Ilıcalı’nın serveti karşısında milyonlarca kişi deyim yerindeyse şaşkına döndü.

Magazin 05.05.2021, 19:29 İrem Durak
Acun Ilıcalı Serveti İle Milyonlarca Kişiyi Şok Etti! “Böyle Bir Para Birim Yok!”

Acun Ilıcalı Serveti İle Milyonlarca Kişiyi Şok Etti! “Böyle Bir Para Birim Yok!”

Sosyal Medya Ayağa Kalktı… Acun Ilıcalı’nın serveti karşısında milyonlarca kişi deyim yerindeyse şaşkına döndü. Özellikle de son senelerde televizyon dünyasının en fazla konuşulan adlardan biri olan Acun Ilıcalı son olarak aldığı jet le beraber milyonlarca kişinin ağzı açık kaldı. Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi olmayı başardı. İşte Acun Ilıcalı’nın serveti ve çok konuşulan o detaylar… Acun Ilıcalı Serveti İle Milyonlarca Kişiyi Şok Etti! “Böyle Bir Para Birim Yok!”

Acun Ilıcalı’nın gerçekleştirdiği ilk büyük adım Tv8 kanalını satın almaktı. Bu kanalı satın alarak milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başaran Acun Ilıcalı şu anda da bir jet alarak herkesi şok etti. Eski uçağı yerine daha konforlu bir uçağı tercih eden Acun Ilıcalı ile ilgili olarak sosyal medya resmen ayağa kalktı.

Yapmış olduğu farklı bir de başarılı işler sayesinde kazancı asla bitmeyen Acun Ilıcalı, şu anda da bir jet alarak milyonları hayrete düşürmeye devam ediyor. Yaptığı hayır işleriyle de ön planda yer alan Acun Ilıcalı eski uçağını Global XRS 2012 modelinde olan uçakla değiştirdi.

Tam olarak 16 kişi taşıma kapasitesi bulunan uçağın özellikleri ve fiyatı da medyada yer alan haberlerden sonra çok merak edilen konulardan birisi oluyor. İşte Acun Ilıcalı’nın almış olduğu yeni uçağının özellikleri ile fiyatına dair merak edilen bütün detaylar…

Acun Ilıcalı’nın eski uçağını daha konforlu bir jet ile yer değiştirmesi milyonları şaşkın hale getirdi. Global XRS 2012 modeline sahip olan uçağın tam 13.000.000 lira değerinde olduğu bilinmekte. Acun Ilıcalı konu ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamasında sahip bulunduğu uçağın sıfırlarının bile şu an için 45-50 milyon dolara yakın satışa sunulduğunu söylemişti.

Acun Ilıcalı, bu uçağı 65 milyon liraya satılmış olduğunu da dile getirdi. Aynı zamanda uçağının ikinci el olması sebebiyle de oldukça iyi bir kar elde ettiklerini dile getirdi. Acun Ilıcalı yeni uçağını Dominik’te daha konforlu yolculuk yapmak için tercih ettiğini de söyledi. Yeni uçağının eski uçağına göre daha hızlı yolculuk imkanı sunduklarını belirtti.

Sahip olduğu servetle adeta dudakları uçuklatan Acun Ilıcalı ise oldukça başarılı işlere imza atmayı sürdürüyor. Yenilikçi düşünceleri ile ekranlara etkili ve izlenen programlar sunmayı başaran Acun Ilıcalı reytinglerde en yüksek sıralarda yer almayı her zaman başarabiliyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03