gtag('config', 'G-X0Q4RFH2S7');

Mamak'ta Fabrika Yangını: İtfaiye Ekipleri Seferber Oldu

Yangınla ilgili açıklama yapan yetkililer, fabrikanın üretim bölümünün tamamen yandığını ve yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını bildirdi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Mamak 31.08.2024, 19:30 Halil Uzan
Mamak'ta Fabrika Yangını: İtfaiye Ekipleri Seferber Oldu

Ankara'nın Mamak ilçesinde yer alan bir fabrikada büyük çaplı bir yangın çıktı. Saat 11.00 sularında başlayan yangın, kısa sürede fabrikanın büyük bir bölümünü etkisi altına aldı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, fabrika çalışanları hemen tahliye edilerek güvenli bölgelere sevk edildi.

Yoğun Duman Ankara'yı Etkiledi

Yangının etkisiyle ortaya çıkan yoğun duman, fabrikanın çevresindeki mahalleleri de etkiledi. Vatandaşlar, dumandan etkilenmemek için evlerinden çıkmamaya çalıştı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına alabilmek için büyük çaba sarf etti.

Yetkililerden Açıklama

Yangınla ilgili açıklama yapan yetkililer, fabrikanın üretim bölümünün tamamen yandığını ve yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını bildirdi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. Öte yandan, olay yerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Fabrikadaki maddi hasarın boyutu ise henüz tespit edilemedi.

Yangının büyük bir faciaya dönüşmemesi, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde engellendi. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya yaralanma bildirilmedi. Ancak, yangının sebebi ve hasar durumu hakkındaki incelemeler sürüyor.

Yorumlar (0)