gtag('config', 'G-X0Q4RFH2S7');

İslam Memiş'in Önemli Uyarıları: Gram Altın 2,800 TL Seviyesini Aştı, Yatırımcılar Dikkatli Olmalı

İslam Memiş, ons altın fiyatlarının da dikkat çekici bir yükseliş kaydettiğini ifade ediyor. Zayıflayan dolar ve düşük tahvil getirileri sayesinde 2,580 dolara kadar yükselen ons altın, ilerleyen günlerde 2,530 dolara gerileyebilir.

Ekonomi 15.09.2024, 19:00 Halil Uzan
İslam Memiş'in Önemli Uyarıları: Gram Altın 2,800 TL Seviyesini Aştı, Yatırımcılar Dikkatli Olmalı

Son dönemde, altın fiyatları özellikle gram tarafında önemli bir yükseliş göstermiş durumda. Yatırımcılar için zor bir dönem olduğuna vurgu yapan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 2,800 TL seviyesinin üzerine çıkarak değer kazanmaya devam ettiğini belirtiyor. 2023 yılının başından bu yana yatırımcısına %24 kazandıran gram altın, Kapalıçarşı piyasalarında rekor seviyeleri test etmeye devam ediyor. Memiş, 2,600-3,000 dolar bandında altın fiyatlarının yükselişiyle ilgili beklentilerini artırırken, yatırımcıları tuzak fiyatlara karşı uyarıyor.

Ons Altın İçin Beklentiler: 2,530 Dolar Seviyesi Kritik

İslam Memiş, ons altın fiyatlarının da dikkat çekici bir yükseliş kaydettiğini ifade ediyor. Zayıflayan dolar ve düşük tahvil getirileri sayesinde 2,580 dolara kadar yükselen ons altın, ilerleyen günlerde 2,530 dolara gerileyebilir. Ancak Memiş, bu seviyenin ardından dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekiyor. "Gram altın alır mısın?" sorusuna kesin bir ‘hayır’ yanıtını veren Memiş, ons altın fiyatlarını dikkatle takip etmeyi öneriyor. Yıl sonuna kadar devam edecek süreçte, 2,420-2,470 dolarlık seviyelerin de önemli olduğunu vurgulayan Memiş, yatırımcıların aceleci davranmamaları ve düşüş yönlü öngörülerine göre hareket etmeleri gerektiğini belirtiyor.

Yorumlar (0)