gtag('config', 'G-X0Q4RFH2S7');

Ankara SYD Vakfı Şoför Alımı: Başvuru Detayları

Alım kapsamında, Ulusal VEFA Programı'nda görev alacak şoförler aranıyor. Başvuracak adayların 21-49 yaş arasında, en az 3 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Başvurusu kabul edilen adaylar, 9 Eylül'de iş başı yapacak ve 31 Aralık’a kadar çalışacak.

Ankara 30.08.2024, 16:18 Halil Uzan
Ankara SYD Vakfı Şoför Alımı: Başvuru Detayları

Ankara Nallıhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakfı, geçici süreli şoför alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. Başvurular 29 Ağustos'ta açıldı ve 3 Eylül 17.00'ye kadar devam edecek. Adayların, başvurularını bizzat “Yazı Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Hükümet Konağı Nallıhan/Ankara” adresine yapmaları gerekiyor. Başvuruların sonuçları 4 Eylül'de Nallıhan Kaymakamlığı'nın resmi web sitesinde ilan edilecek.

Çalışma Şartları ve Gereklilikler

Alım kapsamında, Ulusal VEFA Programı'nda görev alacak şoförler aranıyor. Başvuracak adayların 21-49 yaş arasında, en az 3 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Başvurusu kabul edilen adaylar, 9 Eylül'de iş başı yapacak ve 31 Aralık’a kadar çalışacak. Aylık maaş asgari ücret seviyesinde olacak, fazla mesai ve prim ödemesi yapılmayacak. Mülakatlar 5 Eylül saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Bu alım süreci, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşım desteği sağlamak amacıyla düzenlenmiştir.

Başvuru Detayları ve Son Tarih

Ankara Nallıhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İŞKUR aracılığıyla şoför alımı yapacağını duyurdu. 29 Ağustos'ta başlayan başvurular, 3 Eylül 17.00'ye kadar sürecek ve şahsen yapılması gerekiyor. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar, 5 Eylül'de düzenlenecek mülakata katılacak.

Çalışma Şartları ve Görev Tanımı

Şoförler, Ulusal VEFA Programı kapsamında, ilçe ve mahallelerde ikamet eden vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak. Alınacak personel, 9 Eylül'de iş başı yapacak ve 31 Aralık'a kadar asgari ücretle çalışacak.

Yorumlar (0)