Tolga Cömertoğlu Kimdir?

Tolga Cömertoğlu kaç yaşında? Tolga Cömertoğlu nereli? Tolga Cömertoğlu otelleri neler? Tolga Cömertoğlu eşi kimdir? Tolga Cömertoğlu serveti ne kadar?

Gündem 02.11.2020, 10:16
Tolga Cömertoğlu Kimdir?

Dünyanın en önemli turizm ülkesi olarak, Türkiye’de turizm sektöründe bulunan birçok önemli iş insanı bulunmaktadır. Bunlardan biri Tolga Cömertoğlu olup Delphin Otelleri Yöntemin Kurulu üyesi olmaktadır. Tolga Cömertoğlu, eşi Manolya Cömertoğlu ile beraber, birçok alanda hayırsever işleri ve bağışlarda bulunmuşlardır.

Turizm ve otel işletmeciliği, Türkiye’nin en önde gelen sektörü haline gelmiştir. Maalesef 2020 yılının yaşamış olduğu pandemi sürecinden dolayı turizm sektörü sekteye uğradı, fakat Delphin Otelleri Türkiye’nin en çok tercih edilen otel zincirleri arasında yer almaktadır.

İnternet üzerinden Delphin Otelleri ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz. Delphin Otelleri, 5 yıldızlı tatil köyleri şeklinde tasarlanmıştır. Delphin Otelleri birçok yabancı misafirlerini ağırlayan oteller zinciridir.

Tolga Cömertoğlu’nun Turizm Sektöründeki İşleri

Delphin Otelleri, hem 5 yıldızlı oteller hem de resort olarak 7 farklı otel şeklinde hazırlanmıştır. Cömertoğlu oteller zinciri olarak, otellerin ilk amacı, müşterileri kendi evlerindeymiş gibi hissettirebilmek.

Yılların tecrübesi ile binlerce çalışanlara sahip olan Tolga Cömertoğlu’nun amacı, en kaliteli hizmetleri en iyi şartlar altında sunmak olmuştur. Tolga Cömertoğlu ve eşi Manolya Cömertoğlu, sadece turizmde değil, birçok farklı alanlarda maddi desteklerde bulunarak, insanlığın kanıtı olmuşlardır.

Delphin Otel Zincirleri

Delphin Otelleri, Türkiye’nin en büyük tatil köy zincirlerinden bir tanesidir. Bu yıl pandemiden dolayı her ne kadar turizm sektörü sekteye uğraşmış olsa bile, diğer yıllarda binlerce müşteriye konaklama hizmeti vermiştir. Tatil köy konseptinde olduğu için, birçok farklı faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Oteller hakkında bilgi almak için internete başvurabilirsiniz.

Tolga ve Manolya Cömertoğlu

Türkiye’nin en önemli iş insanı olarak Tolga Cömertoğlu ve eşi Manolya Cömertoğlu, birçok farklı anlamda Türkiye’ye faydaları dokunmuştur. Birçok yere bağışlarda bulunmuş ve hatta Antalyaspor locasını, şehit ailelerine vakfetmiştir.

Bunların yanı sıra Elazığ depremi olduğundan, 50 bin lirayı Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği adına, 30 bin lirayı Antalyaspor futbolcuları ve taraftarları adına, bir ayrıca 30 bin lirayı eşi Manolya Hanım ve kızı adına ve ayrıca 50 bin lirayı ise ablasının adına bağışladı.

Bu kadar maddi destek sağlamak nasıl oluyor diye birçok kişi düşünebilir, fakat Tolga Cömertoğlu gibi turizm ve birçok sektörde bulunan iş insanlarının yaptığı şey, bağış ve destek olmaktadır.

Yardımları

Tolga ve Manolya Cömertoğlu, beraberce hayırseverlik anlamında güzel bir projeye imza attılar. 1 Temmuz 2018’de hain bir saldırı sonucu şehit düşen 10 aylık bir bebek adına anaokulu açtılar. Bu gerçekten büyük ve onur verici bir projeye imza atıştır.

Tolga Cömertoğlu 2014 yılında Manolya Hanım ile evlenip bir kız çocuğu babası olarak, muhtemelen ne kadar özel bir aile kurduğunun kendisi de farkındadır. Bu kadar özel iş yapmak, her ne kadar önemli bir iş insanı olsanız bile çok ağır bir sorumluluktur.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03