Süleyman Kilit Kimdir? Kilit Şirketler Grubu Sahibi Süleyman Kilit

Süleyman Kilit nerelidir? Süleyman Kilit iş hayatında neler yaptı? Süleyman Kilit ailesi kimlerdir? Süleyman Kilit hangi şirketlerin sahibidir? Süleyman Kilit hangi otelin sahibidir? Süleyman Kilit serveti ne kadar?

Gündem 27.10.2020, 09:15 12.11.2020, 15:48
Süleyman Kilit Kimdir? Kilit Şirketler Grubu Sahibi Süleyman Kilit

Süleyman Kilit hakkında herhangi bir web sayfasında kişisel bilgisi pek bulunmaktadır. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih edip göz önünde olmayı sevmediğini tercih ediyor.

SÜLEYMAN KİLİT

Süleyman kilit, turizm açısından önemli bir yere ve de konuma sahip olmakta olan kilit şirketler grubunun önemli isimleri ve de temsilcileri arasında yer alan onemli bir iş  insanı.

Süleyman Kilit, çok saygı değer bir iş adamı olmak ile birlikte ayrıca çok yardımsever  kişiliği  ile tanınan  bir iş  insandır.

Süleyman Kilit, Crystal otel yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmakta.

Günümüz de otel sahipleri arasında yer almakta olup oteller kralı olarak da bilinmekte ve de tanınmakta olan otel zincirlerinin sahibidir.

Şu an günümüzde ise turizm açısından ülkemiz de çok önemli bir yerdedir.

CRYSTAL HOTELS VE SÜLEYMAN KİLİT

Süleyman Kilit’ in sahip olmuş olduğu Crystal otel içerisinde bulunmuş olduğu turizm sektörü içerisinde belirli bir yere sahiptir. Kilit Şirketler Grubunun ilk kez turizm sektörüne adım atmış olduğu zamana bakacak olursak görmüş oluyoruz ki otelciliğe iki bin beş yılı içerisinde Belek Boğazkent’ te hizmete açmış olduğu Crystal Palace markası ile adım atmış oldu.

Fakat açılmış olduğu aynı yıl içerisinde bu Crystal Place oteliyine aynı o dönem içerisinde Kayı Grubu bünyesi olmakta olan Riva Otelcilik markasına satmış olmuş olmaktadır.

Crystal otelin CEO’ su olan Umman Çetinbaş şöyle bir açıklama yapmıştır;” ilk otelin yanı sıra iki yıl sonra başka bir guruba satılmış olmaktadır. Daha sonra da iki bin sekiz yılına gelindiğinde Kilit Şirketler bünyemize yeni oteller katmış olarak yolumuza devam etmiş bulunmaktayız.

Yıllar içerisinde ise bünyemize yeni tesisleri ve otelleri katmış olarak büyümeye başlamış olmaktayız. Halen ise bünyemizde var olan on bir tesis ekonomiye değer  katiyor. Bu mevcut tesisler de bulunmakta olan toplam oda sayısı beş bin iki yüz kırk yediye, yatak kapasitesi ise de on üç bin üç yüz seksene ulaşmış durumda.’’ Şeklinde açıklama yapmıştır.

Crystal otel kapsamında önemli gelişmeler göstermek de oldukları gibi aslında yine görmüş olmakta oluyoruz ki Kilit şirketler grubu içerisinde de kendi bünyelerinde gelişim göstermek de olup gelişim gösteriyorlar.

KİLİT ŞİRKETLER GRUBU VE SÜLEYMAN KİLİT

•Kilit şirketler gurubu temelleri ilk olarak bin dokuz yüz elli beş yılında temeli atılmış  olan grup ilk kez olarak Turan Kilit tarafından oluşturulmakta olmuştur.

•Bin dokuz yüz elli beş yılı içerisinde üç kardeş tarafından oluşmakta olup kurucuları Turan Kilit ile ilk olarak Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri ismi ile sektöre adım atmış olup ticarete başlayan Kilit Şirketler Grubu, zaman içerisinde şirketin yönetim ve de idare kontrolüne geçmiş olmakta olan Süleyman Kilit, Tuncay Kilit ve de Taner Kilit kardeşler ile oldukça ilerleme sağlamış ve bunun yanı sıra da otel ekipmanları sektöründe uzmanlaşmıştır.

•Günümüze kadar ki olan bu süreç içerisinde Kilit Şirketler Grubu bünyesinde birden fazla turizm açısından önemli ihracatlar yapılmakta olmuş ve de gelişim sağlamıştır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11