Selim Sayılgan Kimdir? Selim Sayılgan Şirketleri Nelerdir?

Selim Sayılgan nerelidir? Selim Sayılgan hangi şirketin sahibiydi? Selim Sayılgan neden cezaevine girdi?

Gündem 27.10.2020, 09:10
Selim Sayılgan Kimdir? Selim Sayılgan Şirketleri Nelerdir?

SELİM SAYILGAN

Kervansaray Otelleri eski sahibi olup bunun yanı sıra da eşi olan Başak Sayılgan ile oldukça tanınmakta olup ve de sosyetenin bilinen ünlü isimlerinden olmaktadır.

Demet Şener ile yaşamış olmuş olduğu aşk ile gündeme gelmiş olup insanlar tarafından tanınmakta olmuştur.

Selim Sayılgan, manipülasyon yani piyasa dolandırıcılığı suçu dolayısı ile iki yıl yedi ay yedi gün hapis cezası alarak cezaya çarptırıldı. Ünlü iş adamı almış olduğu ceza sonucunda tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir.

SELİM SAYILGAN VE İŞ HAYATI

Selim Sayılgan, Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. ve eski ticaret unvanı olan Kervansaray Giyim Sanayi ve Tic. A.Ş. ismi ile ilk kez temelleri bin dokuz yüz ellili yıllara dayanmakta olan ve de ilk temelleri oluşturulmuştur. Ve ilk oluşturulduğu zamanlar da bebek ve de çocuk iç ve dış giyimi imal etme, üretme hedefi amaç ve doğrultusunda geliştirilmiştir.

İlk olarak İstanbul da Yeşildirek ’te bir konfeksiyon atölyesi açması ile bu adım atılmıştır. Ve daha sonra ise zamanla gelişerek Konfeksiyon atölyesi zaman içerisinde modern bir tesis haline dönüşmüş olmaktadır. Ve daha sonra yirmi üç ocak bin dokuz yılı tarihinde Anonim Şirket statüsünü almaya hak kazanmıştır.

Bin dokuz yüz seksenli yıllar içerisinde yurt dışına ihracata yapmaya başlayan şirket bin dokuz yüz doksan yedi yılına kadar büyük bir gelişim ve de ilerleme sağlamış ve de bin dokuz yüz doksan yedi yılı içerisinde kalitesini ISO 9002 kalitesi ile güvence sertifikası ile belgelemiş ve de ispat etmiş olmuştur.

Zamanla da bebek ve çocuk giyim eşyalarının üretim ve ticaretinin yanı sıra da kadın ve erkek dış giyim üretimine ticaretine de başlamış olmaktadır.

İki bin yedi yılı içerisinde gelişim ve ilerleme sağlayan şirket iki bin sekiz yılı içerisinde ülkede de yaşanmış olduğu ekonomik kriz nedeni ile etkilenmekte olmuş kısa süreliğine de faaliyetlerini durdurmuş olmakta olmuştur.

SELİM SAYILGAN VE KERVANSARAY OTEL

Selim Sayılgan yapmış olduğu ve de geliştirmekte olduğu holdingin yanı sıra ticaret hayatından da turizm sektörüne atılmakta olmuştur.

Selim Sayılgan, atılmış olduğu turizm sektörü içerisine kervansaray otel ile yer etmekte olmuştur.

Kervansaray otel, birden fazla otel markaları içerisinde ayrı bir yer ve öneme sahip olup oldukça iyi bir konumdadır.

Selim Sayılgan’ın yapmış olduğu suç nedeni ile de otel el değiştirmiştir.

SELİM SAYILGAN VE BASINDAKİ YERİ

Selim Sayılgan, basında oldukça kötü bir yere sahip olmakta işlemiş olduğu suçlar nedeni ile de kötü bir izlenim bırakmış olmaktadır. Babası ile otel basma suçu gibi ya da piyasa dolandırıcılığı ile de ceza almış olmaktadır.

Bunların yanı sıra da Demet Şener ile de basına gelmiştir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11