Ramazan Taş Kimdir?

Ramazan Taş kaç yaşında? Ramazan Taş nereli? Ramazan Taş şirketleri nelerdir? Stone Group Otelleri nerede?

Gündem 03.11.2020, 13:43 31.01.2023, 12:46
Ramazan Taş Kimdir?

Ramazan Taş, Türkiye’nin gayrimenkul sektöründeki en büyük iş insanlarından bir tanesidir. Taş, bu sektörde büyük bir isim yapmıştır. Ramazan Taş 1963 yılında dünyaya gelmiştir. İş hayatına, aslında  İzmir’de 1977 yılında başladı.

Şuan ise Stone Grup Başkanı olarak iş hayatına devam etmektedir. Ramazan Taş iş hayatını büyütüp gayrimenkul sektörünü otel işletmeciliği ile birleştirmiştir.

Stone Palace

Gayrimenkul ve turizmi birleştiren Ramazan Taş, 1997 yılında, Çolaklı bölgesinde bulunan 167 yataklı Stone Palace’ın işletmeciliğini aldı ve böylece Stone Grup’a girmiş oldu. Zaman içerisinde 167 yataklı otelin tasarımı 362 yataklı bir otel olarak değiştirildi.

Royal Wings

Turizm sektörünün gelişmesi ve finansal anlamda da gelişmesiyle beraber, 2004 yılında, Ramazan Taş Royal Wings’in inşaa sürecinde yer aldı ve bir nevi sponsor olarak yer aldı.

Ramazan Taş Türkiye’nin turizm işletmeciliği ve gayrimenkul sektörünün en büyük iş insanlarından bir tanesi olarak kendini kanıtlamış oldu.

Stone Group’un Başlangıcı

Stone Group, Ramazan Taş tarafından 1995 yılında kuruldu. Akdeniz bölgesinin hemen hemen her yerinde otelleri bulunan bir şirkettir. 5 yıldızlı otellerle, Türk misafirperverliğini gösteren ve misafirlerin kendi evlerindeymiş gibi hissedebilecekleri oteller kurulmuştur.

Stone Group’un 7 tane oteli ve 4000 kişiye yakın çalışanı ile misafirlerine hizmet vermektedir. Ramazan Taş, Ston Group’un kurucusu olarak, müşterilerin memnuniyetini her zaman en yüksek seviyede tutmak için dikkat etmiştir.

Turizm ve Gayrimenkulun Devi

Türkiye’de turizm ve gayrimenkul sektörleri, en çok kazandıran, fakat diğer yandan dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gereken sektörlerdir. Stone Group, Ramazan Taş’ın önderliğinde milyonlar, hatta milyarlarca müşteriye hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir. Turizm ve gayrimenkulu birleştiren bir iş insanı olarak, sayısız çalışanına gelir kapısı olmuştur.

Türkiye’de maalesef turizm ve gayrimenkul sektörleri düzgün bir şekilde yürütülmediği takdirde, kazandıran değil, aksine kaybettiren sektörler haline gelmektedir. Yılların tecrübesi ile Ramazan Taş, 167 yataklı, orta çaplı bir otelden, iki katı ve katları büyüklüğünde oteller kurmuştur.

İş hayatına başlayan birinin nasıl bu kadar başarılı olduğu çok ilgi çekici bir konudur, fakat bunun sadece birkaç tane söz ile anlatabilirsiniz, dürüstlük, doğruluk ve başarı. Bunları elinizde tuttuğunuz sürece, her zaman en güzel işi yapabilir, en zor veya en basit işi en güze hale getirebilirsiniz.

Türkiye gibi turizm sektörünün geniş olduğu, kültür ve sanatları, doğasıyla zengin olan bir ülkenin Ramazan Taş gibi turizmi ve gayrimenkul sektörlerini birleştirmiş iş insanlarına ihtyacı vardır. Bu yüzden değil, fakat Ramazan Taş’ı turizmin en önde gelen isimlerinden bir tanesi denilebilmektedir. Ramazan Taş’ı Akdeniz bölgesinin turizmnin devi diyebiliriz. İnternetten Ramazan Taş’ın kurucusu olduğu oteller hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:52
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:42
Yatsı 21:08