Falakacı adamdan yanıt: Fenomen olmak istiyorum

Kayseri'de para karşılığı anlaşarak maddi durumu bulunmayan kadınları, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayarak falakaya yatırmış olduğu görüntüler ortaya çıkan kargo çalışanı Erkan T.'nin emniyetteki ifadesi bulundu.

Gündem 07.09.2021, 15:05 İrem Durak
Falakacı adamdan yanıt: Fenomen olmak istiyorum

Falakacı adamdan yanıt: Fenomen olmak istiyorum

Kayseri'de para karşılığı anlaşarak maddi durumu bulunmayan kadınları, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayarak falakaya yatırmış olduğu görüntüler ortaya çıkan kargo çalışanı Erkan T.'nin emniyetteki ifadesi bulundu. "Bu videoları çekerek internet fenomeni olmak ve para kazanmak istiyordum" şeklinde ifade veren Erkan T. serbest kaldı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, bir kargo şirketinde çalışmakta olan evli ve 2 çocuk babası Erkan T., maddi durumu bulunmayan ve kötü olan kadınları evine çağırarak, gözlerini uyku bantları, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayarak falakaya yatırdı.

Kadınlarda güzel, çirkin ayrımını da yapan Erkan T.'nin, falakaya yatırmış olduğu kadınlardan ''güzel'' dediklerine 500 TL, ''çirkin'' dediklerine de 250 TL ödeme yaptığı belirlendi.

Falaka görüntülerini kayıt altında tutan Erkan T., iş teklifi gerçekleştirdiği kadınlara çektiği videoları yolladı.

N.K. isimli kadın, Erkan T.’nin aynı teklifi kendisine götürmesi üstüne savcılığa suç duyurusunda gerçekleştirdi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri Erkan T. İle ilgili olarak ‘'müstehcenlik'’ ve ‘'cinsel taciz'’ suçundan soruşturma açıldı.

Serbest kaldı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, soruşturma kapsamında Erkan T.’yi gözaltına aldı. Erkan T., falakaya yatırmış olduğu kadınlar kendisinden şikayetçi olmadığı için savcılık talimatı ile ifadesi alınıp, dün akşam serbest bırakıldı. Erkan T’nin cep telefonuna ise el kondu. Ekiplerin cep telefonu ile çekilen görüntüleri inceleyeceği belirlendi.

‘Suç olabileceğini düşünmedim’

Erkan T. Emniyette verdiği ifadesinde, "Ben 10 senedir evliyim. Cep telefonu ile kayıt altına alınan görüntüler kadınların rızası ile çekilen görüntüler. Kadınlarla sosyal medya üzerinden tanışmıştım. Hiç kimseye zorla bir şey yapmadım. Görüntülerde bulunan kadınlara para verdim. Bu videoları çekerek internet fenomeni olmak ve para kazanmak istedim. Fakat çektiğim görüntüler sosyal medyada uygunsuz olduğu için yüklenmedi. Videolar telefonumda duruyordu. Bu olayda kadınların rızası olduğu için suç olabileceğini düşünmedim" dediği ifade edildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:02
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:35
Yatsı 20:59