Etimesgut Semt Pazarları Hangi Günler Kuruluyor! İşte Semt Pazarları ve Günleri

Vatandaşların genel olarak Pazar ihtiyaçlarını karşıladıkları semt pazarlarının Etimesgut’ta hangi zamanlarda kurulduğu merak konusu olmaya başladı. Ankara Etimesgut Belediyesi semt pazarlarının hangi günlerde kuruldukları sürekli araştırılan konular arasında.

Etimesgut 09.12.2020, 16:30 09.12.2020, 23:17 İrem Durak
Etimesgut Semt Pazarları Hangi Günler Kuruluyor! İşte Semt Pazarları ve Günleri

Etimesgut Semt Pazarları Hangi Günler Kuruluyor! İşte Semt Pazarları ve Günleri

Vatandaşların genel olarak Pazar ihtiyaçlarını karşıladıkları semt pazarlarının Etimesgut’ta hangi zamanlarda kurulduğu merak konusu olmaya başladı. Ankara Etimesgut Belediyesi semt pazarlarının hangi günlerde kuruldukları sürekli araştırılan konular arasında. İşte Etimesgut ilçesindeki semt pazarları ve kurulmuş oldukları günler…

Koronavirüs tedbirleri kapsamında pazarlar açık mı sorusu pek çok kişinin gündemini oluşturmaya ve merak edilmeye devam ediyor. Birçok sektörde ve çalışma alanında kısıtlamaya gidilmesi nedeniyle pazarlar için koronavirüs tedbirleri olup olmadığı araştırılmaya ve sorulmaya devam ediliyor. Peki, pazarlar açık mı? Etimesgut’ta açıksa hangi günlerde semt pazarları nerelere kurulacak?

Pazarlar açık mı sorusu, temel ihtiyaçlarını gidermek için semt pazarlarına gitmek isteyen birçok kişinin araştırdığı konu olmaya devam ediyor. Pazarlar açık mı sorusuna verilecek olan cevaba göre hareket edecek olan vatandaşlar, Koronavirüs önlemleri genelgesi içerisinde bu konunun var olup olmadığını merak etmekte. Peki, pazarlar açık mı? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler…

Pazarlar Açık Olacak Mı?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında genelge yayımlayan İçişleri Bakanlığı'nın pazarlar ile ilgili olarak herhangi bir maddesi yer almıyor. Dolayısıyla semt pazarları yayımlanacak olan ikinci bir genelge olana kadar bu süreçte açık olmaya devam edecek. Buna bağlı olarak Ankara Etimesgut’ta Pazar yerleri de açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bazı büyükşehirlerde semt pazarlarına kontrollü giriş çıkışların sağlanacağını duyurmuştu. Buna göre vatandaşlar için tedbirler kapsamında belirlenen yerler haberimizde.

Koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında pandemi süreci içerisinde yeni geçilen tedbirlerden “kontrollü sosyal hayat” döneminde atılan normalleşme kararları doğrultusunda Etimesgut ilçesi sınırları içerisinde bulunacak semt pazarları ve günleri şöyledir:

Etimesgut ilçesi Semt Pazarı Yerleri ve Kurulduğu Günler

PAZARTESİ

Suvari Mahallesi semt pazarı

SALI

Piyade Mahallesi semt pazarı

ÇARŞAMBA

Şeker Mahallesi pazarı, Topçu Mahallesi pazarı, 3. Etap Şeyh Şamil Mahallesi pazarı,

PERŞEMBE

Etiler Mahallesi pazarı, Ahimesut Mahallesi pazarı,

CUMA

Ayyıldız Mahallesi Elvankent pazarı, Eryaman köy içi pazarları,

CUMARTESİ

Alsancak Mahallesi pazarı, Elvan Mahallesi semt pazarı,

PAZAR

Atayurt Mahallesi Yurtçu pazarı, Altay Mahallesi Eryaman 1. Etap pazarı, Kazım Karabekir Mahallesi semt pazarları kurulacaktır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04