Odea Bank EFT Saatleri ve EFT Ücretleri Nedir?

Odea Bank EFT ücretleri ne kadar? Odea Bank EFT saatleri nedir? Odea Bank EFT limitleri nedir?

Ekonomi 24.10.2020, 09:18
Odea Bank EFT Saatleri ve EFT Ücretleri Nedir?

Bankalar arası para transfer işlemi gerçekleştiren sistemdir. Mesai saatleri içerisinde onay alır. Mesai saatleri dışında talimat oluşturulan EFT’ler en yakın iş gününde işlem alır. Güvenlik sebebiyle manuel onay alması gereken EFT’nin havale gibi 7 gün 24 saat hizmet verememesinin sebebi budur. Mesai saatleri içerisinde yapılan EFT’ler genellikle yarım saat içinde onaylanır.

Odea Bank EFT Saatleri Nedir?

Odea Bank, sabah saat 8:30 ile akşam 17:00 arasında EFT yapmanıza olanak sağlıyor. Bu saat aralığında gerçekleştireceğiniz EFT işlemleri 10 dakika içerisinde onay alacaktır. Mesai saatleri dışında yapacağınız EFT işlemleri için en yakın iş gününü beklemeniz gerekiyor.

EFT, bankalar arası para transfer işlemi olduğu için güvenlik amacıyla manuel yani el ile onaylanmalıdır. Bu nedenle mesai saatleri içinde EFT yapılabilir. Banka yoğunluğuna göre bu süre 1 saate kadar çıkabilmektedir.

1 saatten uzun süren EFT işlemleriniz hakkında bilgi almak için Odea Bank müşteri hizmetleriyle görüşebilirsiniz. Teknik arıza veya sistemde yoğunluk olmuş olabilir. Odea Bank konuyla ilgili sizi bilgilendirecektir.

Odea Bank EFT Limiti Nedir?

Her bankanın günlük EFT’lerin limiti vardır. Odea Bank, müşterilerine aynı gün içinde 100.000 TL’ye kadar EFT yapabilme imkanı sunuyor. Eğer bu limit size yeterli gelmediyse ve ekstra limit istiyorsanız Odea Bank müşteri hizmetleriyle görüşerek ek limit talep edebilirsiniz. Bir sakınca olmadığı takdirde limitiniz artacaktır.

Odea Bank EFT İşlemi Nasıl Yapılır?

İnternet Bankacılığı

İnternet bankacılığı sayesinde bankaya gitmenize gerek kalmadan evinizde rahatlıkla EFT talimatı oluşturabilirsiniz. Şubeye gitmenize gerek kalmadığı için zamandan tasarruf edersiniz.

Mobil Bankacılık

Mobil bankacılık sayesinde cep telefonunuzun olduğu her yerden EFT talimatı oluşturabilirsiniz. Bu sayede şubeye gitmenize gerek kalmaz.

Şube

Şubeden yapılan EFT işlemleri diğer seçeneklere göre daha pahalı olur. Bu nedenle tavsiye edilmez. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık gibi zamandan tasarruf yapmanızı sağlayacak seçenekleri tercih etmeniz daha avantajlı olur.

ATM

ATM üzerinden de EFT yapabilirsiniz. ATM’ler artık her yerde. Evinize veya işinize en yakın ATM’ye giderek EFT talimatı verebilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35