İstanbul Seyahatiniz Sabiha Gökçen Rent a Car ile Kontrol Altında!

İstanbul hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Ancak bu güzel şehirde kalabalığa karışmak ve toplu taşıma seçeneklerini kullanmak bir hayli zordur.

Ekonomi 20.12.2021, 17:48 30.12.2021, 19:35 Mehmet Kurt
İstanbul Seyahatiniz Sabiha Gökçen Rent a Car ile Kontrol Altında!

İstanbul hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Ancak bu güzel şehirde kalabalığa karışmak ve toplu taşıma seçeneklerini kullanmak bir hayli zordur. Günün her saatinde yoğun bir trafiğe sahip olan İstanbul'da metrobüs, metro, otobüs kullanmak tabiri caiz ise bir işkenceye dönüşür. Bu nedenle özel araç kullanmak çekilen çileyi bir nebze de olsun azaltır. İş seyahati, tatil, aile ziyareti ya da gezmek için her gün İstanbul'a gelen binlerce kişi vardır. Sabiha Gökçen Havalimanı'na ayak bastıktan sonra en büyük sıkıntı ise ulaşımdır. Taksi fiyatlarının bir hayli pahalı olması, toplu taşıma seçeneklerinin sıkıcı ve ekstra yorucu olması araç kiralamayı daha tercih edilir kılar. Enterprise bu sektörde dünya çapında üstün bir başarıya sahiptir. Sabiha Gökçen rent a car hizmeti ile İstanbul'un dilediğiniz noktasına ulaşımınızı konforlu şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sabiha Gökçen Rent a Car Seçeneği ile İstanbul'un Tadını Çıkartın!

Farklı bir şehre uçak ile seyahat edenler için araç kiralamak en ideal yoldur. İş seyahatiniz için İstanbul'a geldiyseniz önemli toplantı ya da görüşmelere katılmanız gerekebilir. Farklı konumlara ulaşım ise özel araçsız sizin için sıkıntı verici olacaktır. Ancak altınızda lüks, temiz ve rahat bir araba olduğunda bir yerden başka bir yere gitmek sorun olmaktan çıkar. Sabiha Gökçen rent a car hizmeti aldığınızda dilediğiniz araç tipini tercih etme şansına sahip olursunuz. İster sedan, isterseniz minivan ya da ticari araç tercihinde bulunabilirsiniz. Geniş manuel ve otomatik vitesli araç filosu ile Enterprise seyahatlerinizde her zaman yanınızdadır. Birkaç günlük İstanbul seyahatiniz süresince ayağınızı yerden kesen tüm araçlar hijyeniktir ve bakımları yapılmış şekilde sizlere teslim edilir. Sabiha Gökçen rent a car konforu sayesinde kendi özel aracınız ile İstanbul'u turlayabilir, işlerinizi daha hızlı tamamlayabilirsiniz. 

Sabiha Gökçen Rent a Car Uçaktan İndiğiniz Gibi Hizmetinizde...

Enterprise sadece bireysel seyahatleriniz için değil, aileniz ile gerçekleştirdiğiniz seyahatlerde de yanınızdadır. Geniş hatchback model araçlar ile kalabalık ailelerin konforunu sağlar. Rezervasyonunuzu online yaptırmamış olabilirsiniz, hiç sorun değil! Ayağınızın tozu ile havaalanında bulunan Enterprise araç kiralama merkezinden her an hizmet alabilirsiniz. Üst segment bir araç kiralayabileceğiniz gibi bütçenize uygun bir araç ile İstanbul'un tadını çıkartabilirsiniz. Enterprise sizlere farklı ek hizmetler de sunar. GPS navigasyona sahip, ek sigorta bakımından kapsamlı bir araç tercih edebilirsiniz. Çocuklu ailelerde güvenliği hat safhada tutmak için bebek koltuklu araçlar da Enterprise filosu arasında yerini alır. Sabiha Gökçen rent a car hizmetinden faydalanmak size hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahat bir İstanbul deneyimi yaşatır. Enterprise tüm dünyada aktif olan, binlerce çalışanı ile müşteri memnuniyetine değer veren bir başarı hikayesidir.

Tüm Dünyanın Tercihi Enterprise ile Tanışın!

Enterprise 1957'den bu yana, dünyada tam 100 ülkede başarı ile faaliyet gösterir. Türkiye'de ise sadece İstanbul'da değil 30 farklı ilde daha profesyonel bir işleyişe sahiptir. Nerede olursanız olun; kiralamış olduğunuz araç, belirttiğiniz tarih ve saatte adresinizde hazır olarak bekleyecektir. Siz hiç yorulmayın, bırakın Enterprise çözüme kavuştursun. Sabiha Gökçen rent a car hizmeti ile uçaktan indikten sonra ulaşımı dert etmenize gerek yok. Online rezervasyon yaptırmanız halinde, havalimanının kapısından dışarı adım attığınızda aracınız sizi hazır şekilde bekliyor olacaktır. Özellikle Covid - 19 tedbirleri gereği tüm araçlar, her kiralama sonrası detaylı şekilde hijyen işlemlerinden geçirilir. Enterprise size beklentilerinizin de ötesinde bir Sabiha Gökçen rent a car hizmeti sunar. Dünyanın önde gelen araç kiralama firmalarından biri olan Enterprise sizi asla pişman etmez... Hemen iletişime geçin, konforlu ve güvenli İstanbul seyahatinize başlayın...

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04