'Piyangonun Şifresini Çözdü’

ABD Michigan'da yaşayan ve 57 yaşında olan bir adam, daha önce piyangoda çıkan sayıları analiz edip piyangodan 400 bin dolara yakın para kazandı.

Dünya 11.08.2021, 14:00 İrem Durak
'Piyangonun Şifresini Çözdü’

'Piyangonun Şifresini Çözdü

ABD Michigan'da yaşayan ve 57 yaşında olan bir adam, daha önce piyangoda çıkan sayıları analiz edip piyangodan 400 bin dolara yakın para kazandı.

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan bir adam, daha önce çıkan numaraları belirli şekillerde analiz edip kafa yorarak piyangodan yüz binlerce dolar kazandı. Yakın bir zamana kadar hep küçük rakamlar ile oynadığını fakat sistemin nasıl çalıştığını yavaş yavaş çözmeye başladığını belirten adam, en çok çıkan sayılarla oynamaya başladığı zaman " algısını yıkarak turnayı gözünden vurmayı başarmış oldu.

İsminin gizli tutulmasını talep eden 57 yaşındaki adamın piyangodan kazanmış olduğu para tam olarak 376 bin 564 dolar. Yaşlı adam, kazandığı paranın bir kısmı ile yatırım yapacağını, bir kısmını da tatil için kullanacağını dile getirdi.

"En çok çıkan sayılarla oynamaya başladım ve işe yaradı"

Piyangoyu tutturup yüksek meblağlar kazanmak her ne kadar imkansız gibi görünse de Michiganlı adam, tıpkı üniversite sınavı için daha önce çıkmış sorulara çalışır gibi piyangoda daha önce çıkan sayılar üzerinde çalışmaya başladı. En çok kazandıran ve en çok çıkan sayılarla büyük meblağlar oynamaya başlayan adam, o gece oynadığı piyangodan evine 376 bin 564 dolar ile döndü.

Piyangoyu kazandıktan sonra isminin gizli kalması şartı ile açıklama yapan adam, şu sözleri dile getirdi; "İkramiye biraz yükseldiğinde Fantasy 5 oynarım. Hep kolay seçimlerden oynardım, ancak sonra çıkan sayıları çalışmaya ve en çok çıkan sayılara oynamaya başladım. İşe yaradı!"

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36