Çankaya'dan 65 yaş üzerine temizlik seti

Çankaya Belediyesi pandemi süreci içerisinde 65 yaş üstündeki vatandaşlara temizlik seti dağıtımına devam edecek.

Çankaya 26.05.2021, 16:45 İrem Durak
Çankaya'dan 65 yaş üzerine temizlik seti

Çankaya'dan 65 yaş üzerine temizlik seti

Çankaya Belediyesi pandemi süreci içerisinde 65 yaş üstündeki vatandaşlara temizlik seti dağıtımına devam edecek. Çankaya'dan 65 yaş üzerine temizlik seti.

Korona virüs salgınından korunmak için aşının ardından en etkili çözüm seçeneklerinden birisi olan temizlik ile ilgili vatandaşları uyarmakta olan ve bu doğrultuda kolonya ile maskeden oluşan temizlik setlerini 65 yaş üzeri vatandaşlara dağıtmaya devam eden Çankaya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışının örneklerinden birisini daha sergiliyor. Pandemi süreci içerisinde virüsün yayılmasını önleme ile ilgili yerel yönetimler düzeyinde tedbirlerini alan ve çalışmalarını bu doğrultu üzerinde sürdüren Çankaya Belediyesi, kolonya ve maskeden meydana gelen temizlik setlerini 65 yaş üzeri vatandaşların evlerine geçerek dağıtıyor.

"Bu salgından korunmaları noktasında elimizden ne geliyorsa yapıyoruz"

Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizin de virüse karşı etkili bir mücadele verdiğini söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Vatandaşlarımızın pandemi süreci içerisinde yanında olmaya çalışmaktayız ve bu salgından korunmaları için elimizden ne geliyorsa yapmayı sürdürüyoruz. Aşının ardından en etkili çözüm yollarından biri olan maske kullanımı, dezenfektan ile kolonya kullanımını yaygınlaştırmak adına vatandaşlara temizlik seti dağıtıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12