Anneye Yılbaşı Hediyesi Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Pek çok güzellikle olduğu gibi, Yılbaşı ruhunun güzelliğiyle de bizi ilk tanıştıran sevgili annelerimizdir belki de!

Anne Bebek 26.11.2021, 20:52 Mehmet Kurt
Anneye Yılbaşı Hediyesi Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

  Yılbaşı yaklaşırken onun gözlerinden hissettiğiniz tatlı heyecanla sevdiniz belki de bu özel günü. Sizin için ördüğü kazağı güzel ve mutlu bir yıl dileyerek hediye ederken, sofraya koyduğu mis gibi kokan yemeklerinden, bol kahkahayla şenlenen buluşmalardan, sabah gözünüzü ilk açtığınızda özlemle beklediğiniz manzarayı görebilin diye büyük bir heyecanla açtığı perdedendir belki de yılbaşlarının bu kadar güzel oluşu. Annelerin sevgisini kattığı her şeyin bu kadar güzel oluşu tesadüf olamaz. Size böylesine güzel değerler ve anılar kazandıran, sevgi kokan annenizin yeni yılını, bu kez siz de muhteşem heyecanlarla renklendirin. Annelerimiz evde çok vakit geçirmek durumunda kaldığından onun evin bir parçası değil, hanımı olduğunu unutur yalnızca ev eşyalarıyla evinde mutlu olur sanabiliriz. Evet bunlar da mutlu eder belki ama en azından özel zamanlarda, kendine özel vakit ayırmaya çok daha ihtiyaç duyar bundan çok daha keyif alırlar. Bodo.com annelerinizin enerjilerini yükseltecek birbirinden heyecan verici deneyim hediyeleriyle bu konuda ki yardımcınız oluyor.

Anneye Yılbaşı hediye tavsiyeleri

Hediyeler insanın öncelikle zevkine hitap etmelidir. Mutlu edip heyecanlandırmalıdır. Bu yüzden vardır hediye. Yardım veya ödülle karıştırılmamalıdır. Yılbaşının güzel enerjisiyle dolup gerçekten eğlenmesini sağlayacak Anneye Yılbaşı Hediyeleri rengarenk sunumlarla bodo’da! ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Tatil’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Sanat’’, ‘’Anadolu Yakası Deneyimleri’’, ‘’Avrupa Yakası Deneyimleri’’, ‘’Romantik’’ kategorilerinden onu en çok ilgilendirdiğini düşündüğünüz deneyimi bulmak için yararlanabilirsiniz. Örneğin biraz daha özel, daha romantik zamanlar geçirmeyi sevdiğini biliyorsanız, anne ve babanızı ‘’Romantik’’ kategorisinden herhangi bir deneyimle şaşırtabilirsiniz. Ya da çeşitli eğitim fırsatları sunan, ‘’Yemek Workshop’ları’ ‘ndan harika ilerlemeler gösterip, keyifli saatler geçireceği hediyeler bulabilirsiniz. Annenizin en bilindik yönleri, hevesleri, keyif alanları, beklentileri, hayalleri onun hakkında bildiğiniz ne varsa bodo.com’dan ona özel bir çok deneyim sürprizi bulmanız mümkün.

Anneye Yılbaşında ne hediye alınır?

Ev eşyaları, giysiler, yiyecekler, ayakkabı ve çantalar çoğunlukla ihtiyaçtır. Bunların hediye olması için bir anlam taşıması gerekir. Annenizin ihtiyacı var diye aldığınız köşe sehpası, bodo ya ait olan ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’ kadar keyif veremez. ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’: ailecek çıkılabilecek en değerli ve en hoş gezilerden. ‘’Asya Yakasında Peeling Vücut Bakımı’’: alanında uzman çalışanlar tarafından yapılacak olan benzersiz masaj deneyimlerinden yalnızca biri. ‘’Macaron Yapım Dersi’’: en sevdiği tatlılardan sa bir anneyi, satın alıp vermenizden çok daha memnun edip sevindirecek hediyelerden. ‘’Yapay Duvar Tırmanışı’’: çocuklar gibi eğleneceği keyifli bir mücadele. ‘’Antigravity Yoga ve Meditasyon Kursu’’: stresi kendi kendinize yok etmenin profesyonelliğini keşfedin. Saygıdeğer ve güzel annelere en beğenilen yılbaşı hediyeleri, elbette bodo’da.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04