TED Ankara Koleji Nerede? Nasıl Gidilir? Puanları Nelerdir?

Eğitim; herkesin son derece dikkat etmesi gereken bir unsurdur. Aynı şekilde eğitimin önemli olduğu kadar eğitim alınan yer de bir o kadar önemlidir. Ankara’da bulunan pek çok okulun arasından her zaman farkını ortaya koyarak her zaman başarıları ve eğitimi ile adından hayranlıkla söz ettiren bir okul olan TED Ankara Koleji; uzun yıllardır öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde almaları için hizmet vermeye devam ediyor.

Ankara 01.12.2020, 00:00 İrem Durak
TED Ankara Koleji Nerede? Nasıl Gidilir? Puanları Nelerdir?

TED Ankara Koleji Nerede? Nasıl Gidilir? Puanları Nelerdir?

Eğitim; herkesin son derece dikkat etmesi gereken bir unsurdur. Aynı şekilde eğitimin önemli olduğu kadar eğitim alınan yer de bir o kadar önemlidir. Ankara’da bulunan pek çok okulun arasından her zaman farkını ortaya koyarak her zaman başarıları ve eğitimi ile adından hayranlıkla söz ettiren bir okul olan TED Ankara Koleji; uzun yıllardır öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde almaları için hizmet vermeye devam ediyor. Aynı zamanda uzun yıllar geçmesine rağmen kalitesinden ve eğitimdeki farkındalığından ödün vermeyip her geçen gün daha da iyi eğitim vermek adına çalışmaya devam etmiştir.

Eğitim konusunda TED koleji ile görüşmek isteyen kişilerin en çok merak ettikleri konular ise genel olarak TED Ankara Koleji nerede? Nasıl gidilir? Şeklinde oluyor. Bu konuyla alakalı detaylı bilgiler almak için pek çok kişi araştırmalar yapıyorlar. Bizler de bu yazımızda sizlere bu konu hakkında en güncel bilgilendirmeleri yapacağız.

TED Ankara Koleji Nerede?

Eğitim olarak herkesin ilk tercihlerinden biri olan TED Ankara Koleji; Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunuyor. Eğitimi ve kalitesi ile her zaman beğeni ve övgü toplayan TED Ankara Koleji; birçok ulaşım aracının kolaylıkla ulaşabildiği ve oldukça merkezi bir yer olan Gölbaşı ilçesinde bulunması nedeniyle okulu tercih eden öğrenciler için büyük bir avantaj sağlıyor. Yer olarak ulaşımın kolay olduğu bir bölgede bulunuyor olması tercih edilmesi konusunda da eğitimi ve kalitesinden sonra büyük bir etken olarak düşünülüyor.

TED Ankara Kolejine Nasıl Gidilir?

TED Ankara Koleji; ulaşım olanakları açısından oldukça avantajlı okullar arasında yer alır. Kendi öğrencileri ve öğretmenleri için sağladığı servis imkanları ile toplu taşıma derdi olmadan ulaşım sağlamanız için fırsat sağlar. Ancak servis ile ulaşımını sağlamak istemeyen kişiler için de toplu taşıma ile ulaşım sağlamak oldukça kolaydır.

Ulaşım seçeneklerinden birisi olan otobüsler ile; 191 ve 193 numaralı otobüsler TED Ankara Kolejine yakın bir güzergahtan hizmet vermektedir. Aynı zamanda aktarmalı olarak da çok fazla şekilde ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. otobüs ve minibüs aktarmaları ile okula ulaşma imkanınız vardır.

TED Ankara Koleji Puanları Nasıldır?

TED Ankara Koleji çok uzun zamandır eğitim konusunda kendisini kanıtlamış ve oldukça büyük başarılara imza atmış bir okuldur. Bu nedenle eğitim ve kalite anlamında da her zaman saygın okullardan birisi olmuştur. Pek çok kişi tarafından tercih edilmek için heyecanla beklenen TED Ankara Koleji puan olarak da diğer birçok okula göre daha yüksek puanlar ile öğrenci alımı yapar. Bu sayede de başarı düzeyi yüksek ve kaliteli bir eğitim ile farkını ortaya koyar. 2020-2021 öğretim yılı için İl genelinde %1’lik dilime %100, %2’lik dilime %60, %3’lük dilime giren öğrencilere %40 başarı bursu vererek öğrenci alımı yapar.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11