Sır ölüm

Hatay'da yaşamını sürdüren 22 yaşındaki genç, vatani görevinden önce gezmeye gittiği İstanbul’da kaybolmasından 3 gün geçtikten sonra Ankara'da bir parkta baygın durumda bulundu.

Ankara 25.08.2021, 19:43 İrem Durak
Sır ölüm

Sır ölüm

Hatay'da yaşamını sürdüren 22 yaşındaki genç, vatani görevinden önce gezmeye gittiği İstanbul’da kaybolmasından 3 gün geçtikten sonra Ankara'da bir parkta baygın durumda bulundu. Vücudunda kırıklar olan ve hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.

Hatay'ın Samandağ ilçesi Kapısuyu Mahallesi'nde ikamet eden 22 yaşındaki Muhammed Uçar, vatani görevinden önce gezmeye gittiği İstanbul'da kayboldu.

3 gün boyunca kendisine ulaşım sağlanamayan genç Ankara'da bir parkta baygın durumda bulundu. Vücudunun farklı yerlerinde kırıklar bulunan Uçar, Ankara'da bir hastanede yoğun bakıma girdi.

10 gün boyunca yoğun bakımda hayata tutunmak için mücadele verse de kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Uçar'ın cenazesi, Samandağ ilçesine bağlı Kapısuyu Mahallesi'nde gözyaşları ile defnedildi.

"AĞZINDA VE OMZUNDA KIRIK VARDI"

22 yaşındaki Muhammet Uçar'ın dayısı Hikmet Külahlı şunları söyledi:

"Boğazda vapurdan aradı, görüntülü olarak. Daha sonra görüntü kesildi. 3 gün boyunca telefonu kapandı. Jandarmaya kayıp ilanı yapıldı. Telefon sinyallerinden Kocaeli'ne geldiğini gördük, arkadaşları 'gelmedi, görmedik' dediler.

Daha sonra 2 gün beraber kaldıklarını, sonrasında Hatay'a otobüse bindirdiklerini söylediler. 3'üncü gün Ankara Şehir Hastanesi'nden gelen telefonda haberimiz oldu. Polise müracaat ettik. Kimlikleri, 2 telefonu ve sırt çantasına ulaşamadık. Üzerinde 2 bin TL vardı, erişemedik, 5 TL vardı. Ağzında ve omzunda kırık vardı."

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01