Para alamadığı abisini kurşun yağmuruna tuttu

Ankara’da para isteyip alamadığı ağabeyinin çalışmış olduğu taksi durağını basıp terör estiren şahıs, tabancayla ağabeyine ateş açtı.

Ankara 15.09.2021, 16:49 İrem Durak
Para alamadığı abisini kurşun yağmuruna tuttu

Para alamadığı abisini kurşun yağmuruna tuttu

Ankara’da para isteyip alamadığı ağabeyinin çalışmış olduğu taksi durağını basıp terör estiren şahıs, tabancayla ağabeyine ateş açtı.

Ankara'da para istediği ancak alamadığı ağabeyinin çalıştığı taksi durağını basarak terör estiren şahıs, tabancayla ağabeyine kurşun saçtı. Ağabey kaçarak kurşunların hedefi olmaktan kurtuldu. Saldırgan kardeşi yakalamak adına polis çalışma başlattı. O anlar ise taksi durağının güvenlik kamerasına takıldı.

Olay, geçen akşam saat 22.00 sularında Yenimahalle ilçesinde bulunan bir taksi durağında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Serdar E. telefondan sürekli para istediği ağabeyi Ahmet E.'den olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği silahla ağabeyinin ve babasının çalışmakta olduğu taksi durağını bastı. Belinden çıkardığı tabancayla ağabeyine 5 el ateş açan Serdar E. Olaydan sonra kaçarken, Ahmet E. olaydan yara almadan kurtuldu. Kurşunların isabet etmiş olduğu ticari araçlarda ise maddi hasar yaşandı.

Saldırının gerçekleştiği korku dolu anlar taksi durağının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, polis ekipleri Serdar E.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayın mağdurlarından biri olan diğer kardeş Faruk E., öz ağabeyinden sürekli tehditler aldığını belirterek, “Bu adam 45 yaşlarında. Onun varlığından beri biz aynı şeylerleyiz. Aile içi şiddet. Anneye, babaya, kardeşlerine tamamen düşman olan bir adam. 25 yıldan fazladır babamın ticari taksisinde çalışıyor. Yemedi içmedi, ‘Benim payımı verin, hakkımı verin' diye konuşuyordu. İki yıl önce biz buna hak etmediği paraları verdik. 400 bin liraya yakın para verdik. Biz biliyorduk ki bu parayı yiyip bitirecek. Bir buçuk yılın ardından geri dönüş oldu. Parasını pulunu bitirdi. Kaybedeceği hiçbir şeyi bulunmuyor. Yapabileceği tek şey ise bizi düşman olarak gördüğü için bize saldırı düzenlemek. Abime bu şekilde saldırı gerçekleştirdi. Oturup karşınıza alıp konuşabileceğiniz mantıkta birisi değil. Niçin diye sorsanız 'Sizin yüzünüzden' diyecek. Çok şükür ki diğer ağabeyime herhangi bir şey olmadı. Biz buna seviniyoruz. Daha önce tehditler, silah göstermeler, peşinde gezmeler gibi durumlar meydana geldi. Biz bunu ihbar da ettik ama üstünden silah çıkmayınca serbest kaldı. Bu tamamen aile içi şiddet” şeklinde ifade verdi.

Durak şoförlerinden Reşat Yüceer de arkadaşlarının vurulduğunu zannettiklerini ifade ederek, “Müşteriyi bırakmak üzereyken Ahmet geldi. Ahmet 'Beni yazmayın, bugün çalışmayacağım' diye konuştu ve tedirgin bir hali bulunuyordu. Sağa sola bakıyordu sürekli. O arada şuradan Ahmet'in kardeşi bu tarafa doğru yürümeye başladı. Ahmet de onu gördüğünde kaçmaya başladı. O arada da kardeşi ateş etti, dört beş el ateş etti. O an biz Ahmet vuruldu sanarak hemen yanına koştuk. Ahmet'te bir şey yoktu, yaralı değildi. Saldırgan gitti. O an zaten Ahmet önce ekmek büfesinin olduğu yere kaçtı, oradan da bu tarafa kaçtı” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03