Öğrenciler İçin Kiralık Ev Portalı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'ya üniversiteye okumaya gelmiş fakat barınma problemi yaşayan öğrenciler için kiralık ev arama portalı da açtı.

Ankara 14.10.2021, 13:29 İrem Durak
Öğrenciler İçin Kiralık Ev Portalı

Öğrenciler İçin Kiralık Ev Portalı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'ya üniversiteye okumaya gelmiş fakat barınma problemi yaşayan öğrenciler için kiralık ev arama portalı da açtı. Öğrencilere evlerini kiralamak isteyen ev sahipleri ile üniversitelileri buluşturmak için bir kiralık ev arama portalı hazırladıklarını sosyal medya hesaplarından paylaşan Yavaş, “Ankara'da öğrencilik bir başkadır. Gençlerimizin üniversite hayatını tüm güzellikleriyle yaşaması için çalışıyoruz. http://ogrencievi.ankara.bel.tr üzerinden evini kiraya vermek isteyen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizi doğrudan buluşturuyoruz. Başkent hepimizin yuvası” ifadelerine yer verdi.

       Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenciler için okumayı kolaylaştıran uygulamalara bir yenisini daha eklemiş oldu.

      Ankara’ya üniversiteyi okumaya gelen fakat barınma problemi yaşayan öğrencileri şefkat evleri ile kiralanan yurt ve otellere yerleştiren Yavaş şimdi de kiralık ev aramakta olan öğrencileri ev sahipleriyle buluşturacak bir kiralık ev arama portalı kurdu.

       Yavaş, evlerini kiralamak isteyen vatandaşlarla öğrencileri bir araya getirecek ev arama portalı hazırlığı içinde olduklarını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

     Büyükşehir Belediyesinin “https://ogrencievi.ankara.bel.tr” adresi üzerinden ‘öğrenci dostu ev kiralama portalı’nda yer alan ilanları öğrenmek isteyen öğrenciler ile evini kiraya vermek isteyen mülk sahiplerine seslenen Mansur Yavaş, “Ankara'da öğrencilik bir başkadır. Gençlerimizin üniversite hayatını tüm güzellikleriyle yaşaması için çalışıyoruz. http://ogrencievi.ankara.bel.tr üzerinden evini kiraya vermek isteyen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizi doğrudan buluşturuyoruz. Başkent hepimizin yuvası” ifadelerini kullandı.

       Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan öğrenci dostu ev kiralama portalında bulunan ilanlara ulaşmak isteyen öğrenciler ya da mülk sahiplerinin ilk olarak internet sitesine kayıt olması gerekmekte.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01