Muhtarlara birinci doz

COVID-19 ile mücadele için ülke genelinde süren aşı uygulaması kapsamında muhtarların aşılanmasına başlandı.

Ankara 06.05.2021, 11:45 İrem Durak
Muhtarlara birinci doz

Muhtarlara birinci doz

COVID-19 ile mücadele için ülke genelinde süren aşı uygulaması kapsamında muhtarların aşılanmasına başlandı. Ankara Şehir Hastanesi’nde Muhtarlara birinci doz aşı uygulamasına başlandı.

Randevu alarak Ankara Şehir Hastanesi'ne gelerek sırada bekleyen muhtarlara COVID-19 aşılarının birinci dozu yapıldı. Muhtarlar olarak tüm devlet kurumları gibi COVID-19 salgını ile mücadele etmede yoğun çaba gösterdiklerini söyleyen Çankaya ilçesi İleri Mahallesi Muhtarı İbrahim Güler, "Filyasyon ekiplerine destek vermekteyiz. İzolasyonda bulunan vatandaşların evlerinde durup durmadıklarını kontrol ediyoruz, onların ihtiyaçlarını, gereksinimlerini karşılıyoruz. Esnafımızın kurallara uymasını sağlıyoruz" şeklinde konuştu. Birçok kişiyle görüşmeler sağladıklarını ve bunun da hastalık riski oluşturduğunu belirten Güler, aşılamada muhtarlara öncelik tanınmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bilindiği üzere aşı çalışmaları devam ediyor. 60 ve 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunanların aşılanmasının tamamlanmasının ardından şu an 55 yaş ve üstü vatandaşlar ile muhtarlar da aşılanmaya devam ediyor. Muhtarlar aşılamanın kendilerine başlatılmış olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiriyor. Ankara Şehir Hastanesi’ne gelerek aşı yaptıran muhtarlar risk altında olduklarından ötürü hızlı bir şekilde aşılamanın ilerlemesini ve tüm muhtarların aşı yapması gerektiğini söylüyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:02
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:35
Yatsı 20:59