Mete Gazoz Okçuluk Merkezi’nde sona gelindi

Doğantepe Mahallesi’ne inşası süren ’Mete Gazoz Okçuluk Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi.

Ankara 09.10.2021, 14:24 İrem Durak
Mete Gazoz Okçuluk Merkezi’nde sona gelindi

Mete Gazoz Okçuluk Merkezi’nde sona gelindi

Doğantepe Mahallesi’ne inşası süren ’Mete Gazoz Okçuluk Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi.

Doğantepe Mahallesi'ne inşa edilen 'Mete Gazoz Okçuluk Merkezi'nin inşaatı tamamlanmak üzere. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği dev tesisin bu sene içerisinde açılması hedefleniyor.

Mete Gazoz Okçuluk Merkezi, Altındağ'a güneş gibi doğdu. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanıp Olimpiyat Şampiyonu olan milli okçu Mete Gazoz'un adının verildiği dev tesis, çok yakın bir tarihte yeni Mete Gazoz'lar yetiştirmek için kapılarını açmış olacak. Doğantepe'de çalışmaların sürdüğü tesiste denetimler gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağ Belediyesi olarak yatırım alanında şampiyon olduğumuz gibi, çok yakın tarihte de geleceğin şampiyonlarının da adresi olacağız inşallah Çünkü şampiyonluk en çok Altındağ'a yakışır” şeklinde konuştu.

Bitirildiği zaman okçuluk sporunun Ankara'daki merkezi olacak olan tesise milli sporcu Mete Gazoz'un adını vermekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Balcı “Milli okçumuz Mete Gazoz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları finalinde İtalyan rakibi Mauro Nespoli'yi mağlup edip altın madalya kazandı ve okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını ülkemize getirdi. Kazandığı altın madalya ile ülkemize büyük bir gurur yaşatan Mete Gazoz'un adını verdiğimiz tesis, inşallah yeni milli sporcuların ve şampiyonların adresi olacak” ifadelerine yer verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile yapımı devam eden tesisin heyecanlı bir şekilde beklendiğini de sözlerine ekleyen Başkan Balcı “Altındağ'da spor, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu sayesinde şaha kalkacak. Altındağ spor alanında da doruklara ulaşacak. Tesislerimizin hayata geçmesi ile birlikte Altındağ'da tertemiz bir dönem başlamış olacak. Bu tesisler Türkiye'ye örnek olacak, Ankara'da tek olacak inşallah” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10