Memorial Ankara Nerede? Nasıl Gidilir? İletişim Bilgileri?

Ankara’da pek çok hastanede bulunmasına rağmen adından övgüyle bahsettiren ve hastalar tarafından güvenle ve rahatlıkla tercih edilen hastanelerin başında gelen Memorial Ankara; aynı zamanda ulaşım olarak da pek çok hastaneye göre daha kolaydır.

Ankara 01.12.2020, 23:30 İrem Durak
Memorial Ankara Nerede? Nasıl Gidilir? İletişim Bilgileri?

Memorial Ankara Nerede? Nasıl Gidilir? İletişim Bilgileri?

Ankara’da pek çok hastanede bulunmasına rağmen adından övgüyle bahsettiren ve hastalar tarafından güvenle ve rahatlıkla tercih edilen hastanelerin başında gelen Memorial Ankara; aynı zamanda ulaşım olarak da pek çok hastaneye göre daha kolaydır. Birçok ulaşım aracının kolaylıkla ulaştığı merkezi bir yerde bulunması nedeniyle tercih edilirken hastalar açısından da oldukça kolaylık sağlamış oluyor.  Ancak hastalar tarafından en çok merak edilen konular genellikle Memorial Ankara nerede? Nasıl gidilir ve iletişim bilgileri nelerdir? oluyor. Bu konuyla ilgili detaylı olarak bilgi almak oldukça önemlidir.

Memorial Ankara Nerede?

Ankara’nın en merkez yerlerinden biri olan Çankaya’da bulunması ile en çok tercih edilen hastanelerden biri olan Memorial Ankara; son dönemlerde alanında uzman kadrosu ile adından oldukça fazla söz ettirmiştir. Merkezi bir yerde bulunması nedeniyle hemen hemen her türlü ulaşım aracıyla, özel araçlarla veya toplu taşıma araçlarıyla kolay bir şekilde kısa sürede ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Bu nedenle de hastalar açısından oldukça büyük bir avantaj sağlar.

Memorial Ankara’ya Nasıl Gidilir?

Memorial Ankara oldukça merkezi bir yer olan ve Ankara’da herkesin kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği bir yer olan Çankaya’da bulunur.  Bu nedenle çok fazla ulaşım olanağı bulunur. Çeşitli ulaşım araçları ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. bu ulaşım seçeneklerinden bazıları ise; otobüs ile ulaşım sağlamak isteyen kişiler için 105-2, 114-2, 115-2, 191, 192, 193, 263-7 numaralı otobüsler oldukça yakın güzergahlardan geçerek hizmet veriler. Aynı zamanda metro kullanarak da Memorial Ankara’ya ulaşmak mümkündür. M1, M2, M3 metroları kullanarak gidebilirsiniz.

Memorial Ankara İletişim Bilgileri?

Memorial Ankara ile iletişim sağlamak için çeşitli yollar bulunuyor. Bunlardan ilki (0312) 253 66 66 numarası ile hastaneyi arayarak iletişim kurmaktır. Bu sayede detaylı bilgilendirme alabilir ve randevunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda Balgat Mah. Mevlana Blv. 1422. Sok. No: 4, 06520, Çankaya/Ankara adresine giderek hastane personelleri ile iletişime geçebilirsiniz. Bu şekilde daha detaylı ve doğru bir bilgilendirme sağlayabilirsiniz. Bir diğer iletişim için kullanılan numara ise 444 7 888 şeklindedir. Bu numara ile de hastaneyle kolaylıkla iletişim kurabilir ve detaylı bilgi alarak randevunuzu da gerçekleştirebilirsiniz.

Memorial Ankara Bölümleri Nelerdir?

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03