Medicana Ankara Hastanesi Randevu Alma ve İletişim Bilgileri

Medicana Ankara Hastanesi randevu nasıl alınır? Medicana Ankara Hastanesi telefon numarası nedir? Medicana Ankara Hastanesi nerede? Medicana Ankara Hastanesi nasıl gidilir? Medicana Ankara Hastanesi doktorları kimlerdir?

Ankara 31.10.2020, 10:55
Medicana Ankara Hastanesi Randevu Alma ve İletişim Bilgileri

Medicana Ankara 2008 yılında tamamlanmış dünya standartlarında sağlık hizmeti sunabilen Başkentin akla gelebilecek tüm sağlık hizmetlerini tek bir yerde toplamayı Başaran sağlık sektöründeki önemli yatırımlardan ilkidir.

23000 metrekare kapalı alana sahip olan modern ve gelişmiş teknolojisi ile ve teknik özelliklerini dünyanın Bazı özel hastaneleri arasında yer alan bir hastanedir. Organ ve doku nakli Onkoloji radyasyon onkolojisi kardiyoloji kalp ve damar cerrahisi tüp bebek gibi 24 saat acil sağlık hizmetleri veren bir hastanedir.

Medicana Ankara'da Yer Alan Bölümler

Organ ve doku nakli radyasyon onkolojisi kardiyoloji kalp ve damar cerrahisi tüp bebek kadın hastalıkları çocuk sağlığı göz hastalıkları kulak burun boğaz dermatoloji medikal estetik plastik cerrahi dâhiliye check-p beslenme ve diyet göğüs hastalıkları ortopedi Fizik Tedavi üroloji Ağız ve Diş Sağlığı radyoloji tıbbi laboratuarlar kalp Sağlık Merkezi obezite Merkezi işitme ve denge Merkezi girişimsel radyoloji meme Merkezi evde bakım hizmetleri birimi genel yoğun bakım.

Medicana Ankara Kalitesi

İş zamanlarını ve hizmetlerini sürekli olarak iyileştirmeyi amaçlayan bir inançtır. Her zaman haftalardan gelen bilgilere göre hareket eder. Takım ruhu sürekli gelişmek ve güvenirlik gibi sağlayan. Kalite kavramını en iyi bilen her çalışan personele bunu aşılayan bir kurumdur.

Medicana Ankara Hastanesi 20000 metrekare kapalı alanda 210 yatak kapasitesi 9 ameliyathane 28 gözlem yatağı 18 dâhili ve cerrahi olarak yoğun bakım ünitesi 10 kvc yoğun bakım ünitesi Yeni doğan bebeklerin yoğun bakımda 10 kuvvet ve 7 koroner yoğun bakım yatağı ile hizmetlerine devam etmektedir. 55 araçlık otopark kapasitesi bulunmaktadır ve ücretsiz bir şekilde Vali hizmetini vermektedir.

Ankara Medicana Hastanesi Nerededir?

Esenboğa'dan Ankara Medicana hastanesine gitmek için özel araç ile Kursaklar ilçesi ne kadar gidilmesi gerekir ve ilçe çıkışında İstanbul Çevre yoluna dönmesi gerekir. İvmedik çıkış levhası dan dan sonra çıkılması gerekir ve ilerden U dönüşü yapılarak Gimat istikametine yönelmesi gerekir.

Gimat çıkışına gelindiği zaman Mustafa Kemal Söğüt özü levhası görünce köprüden sola dönmesi gerekir. İcra Müdürlüğünün önüne geldiği zaman sağa dönülmesi gerekir ve yaklaşık 2 kilometre Düz devam edildikten sonra yolun tamamının da hastaneye göreceksiniz.

Aştı otogardan Ankara Medicana hastanesine gitmek istiyorsanız Konya yolunu takip etmemiz gerekiyor. Yaklaşık 600 metre sonra Eskişehir yolu levhasını gördüğünüz zaman O yoldan sola ayrılınız. Çukur ambar Köprüsü'nü geçmeniz gerekir ve yolu takip ederek sağ tarafta hastaneye göreceksiniz.

Şehir merkezinden hastaneye gitmek için Kızılay Güven Park yeraltı treni durağından kırmızı hat olan Çay yolu yönüne giden metroları kullanmanız gerekiyor. MTA durağında inip Konya yolu istikametine doğru 250 metre yürümeniz gerekir ve yolu takip ettiğinizde karşımıza hastaneye göreceksiniz.

Eskişehir yönünden Geliyorsanız Çukur ambar bölgesine kadar gitmeniz gerekir. Köprünün altından U dönüşü yaparak Eskişehir yönüne doğru yolu takip ettiğinizde hastaneyi karşınızda göreceksiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04