Mansur Yavaş vatandaşlara aşı çağrısı yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile vatandaşları aşı olmaya çağırdı.

Ankara 20.08.2021, 00:36 04.01.2022, 23:29 İrem Durak
Mansur Yavaş vatandaşlara aşı çağrısı yaptı

Mansur Yavaş vatandaşlara aşı çağrısı yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile vatandaşları aşı olmaya çağırdı. Yavaş, "Geçen 1,5 seneye dönüp baktığımda acılar, kayıplar kadar umut görmekteyim. Biz hiçbir zaman yenilmedik. Dayanışma halkasına iyilik olup her zorluğu beraber göğüslemiş olduk. Aşılanma haritamız maviye dönse dahi vaka artışımız devam ediyor. Gelin, aşı olalım hem birbirimizi hem geleceğimizi koruyalım." Şeklinde paylaşım yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden videolu bir paylaşım yaparak vatandaşlara aşı olma çağrısı yaptı.

“ŞİMDİ AŞI OLMA ZAMANI”

Konuşmasına ‘Sevgili ailem’ sözleri ile başlayan Yavaş, şu ifadelere yer verdi:

* Son günlerde gerek belediyemizde gerekse kentimizde Covid-19 vaka sayısındaki artışı büyük bir endişeyle takip ediyorum. Biliyorum, hepimiz bu zorlu süreçte yorulduk ve yıprandık. Ancak, artık sonuçlandırmak üzereyiz. Bu daha çok bizim elimizde. Kendinizin, kentimizin ve ülkemizin sağlığı için sizleri bir an önce aşı olmaya davet ediyorum.

* Aşımızı olup, bu süreci atlatana dek, bir süre daha maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayı unutmayalım. Biz zaten kalpten kalbe yol bulan bir milletiz. Gözden de gönülden de ırak olmayalım ama bu salgın geçene kadar mesafemizi lütfen koruyalım. Aşı olmayı ihmal etmeyelim. Şimdi aşı olma zamanı.

“HEM BİRBİRİMİZİ HEM GELECEĞİMİZİ KORUYALIM”

Yavaş,  videoyu “Geçen 1,5 yıla dönüp baktığımda acılar, kayıplar kadar umut görüyorum. Biz hiç yenilmedik. Dayanışma halkasına iyilik olup her zorluğu birlikte göğüsledik. Aşılanma haritamız maviye dönse de vaka artışımız sürüyor. Gelin, aşı olalım hem birbirimizi hem geleceğimizi koruyalım.” notuyla paylaştı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03