Mansur Yavaş'tan Ankara'nın Dijital Ortamda Yönetileceği Proje: Karşınızda BLD 4.0

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter'da BLD 4.0 adında yeni bir video paylaştı.

Ankara 19.05.2021, 19:25 İrem Durak
Mansur Yavaş'tan Ankara'nın Dijital Ortamda Yönetileceği Proje: Karşınızda BLD 4.0

Mansur Yavaş'tan Ankara'nın Dijital Ortamda Yönetileceği Proje: Karşınızda BLD 4.0

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter'da BLD 4.0 adında yeni bir video paylaştı. Belediye yönetimini dijital ortama taşımaya geçileceğini anlatan proje, bir yatırımın önce Ankaralılara sorulması üzerine başladı. "Ankara'yı birlikte yönetmek ister misiniz?" sloganı ile yola çıkılan proje, çok konuşulacak gibi görünmekte.

Göreve başlamış olduğu ilk günden itibaren önemli işler gerçekleştiren ve Türkiye genelinde büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başaran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter'da "BLD 4.0" başlığında bir video paylaştı. "Hazırsak, başlayalım" açıklaması ile paylaşılmış olan bu video, Ankara için yeni bir dönemin başlayacak olduğunu gözler önüne seriyor. Mansur Yavaş'tan Ankara'nın Dijital Ortamda Yönetileceği Proje: Karşınızda BLD 4.0…

Vatandaşın görüşlerine önem verilerek gerçekleştirilen adımlarda Mansur Yavaş tarafından paylaşılan video, Netflix teması ile dikkatle hazırlanmış. Seçim döneminden kalma olan bazı ses kayıtları ile başlamış olan video, Yavaş ve ekibinin BLD 4.0 projesinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Peki bu proje tam olarak ne anlama geliyor, Ankaralıları nasıl bir yenilik bekleyecek? Mansur Yavaş'tan Ankara'nın Dijital Ortamda Yönetileceği Proje: Karşınızda BLD 4.0…

BLD 4.0 videosunda yer verilen bilgilere göre Ankaralılar, bundan sonra yaşamış oldukları şehrin yatırımlarını kendileri belirleyebilecek. Videoda da açık bir şekilde görülebileceği üzere hazırlanan projeler, öncesinde internet üzerinden Ankaralıların beğenilerine sunulacak, vatandaştan onay alındığı takdirde de hayata geçirilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi, BLD 4.0 dönemini "Ankara'yı birlikte yönetmek ister misiniz?" sloganı ile organize etmeye başlamıştı.

Mansur Yavaş, göreve başladığı ilk günden beri yenilikçi fikirleri önemseyeceğine dair sinyaller vermiş ve bunu göstermişti. Ayrıca oluşturulmuş olan eski ve atıl durumda yer alan otobüslerin tamamen elektrikli dönüşümlerini sağlayan projeleri de hayata geçiren belediye, Ankaralıların büyük bir beğenisini kazanmıştı. BLD 4.0 ise Mansur Yavaş'ın en fazla konuşulan projelerinden biri olacak gibi duruyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03