Liv Hospital Ankara Nerede? Bölümleri Neler? Nasıl Gidilir?

Anakara’da pek çok hastane bulunmasına rağmen en çok tercih edilen hastanelerden biri olan Liv Hospital Ankara; alanında uzman doktorları, hemşireleri ve tüm sağlık personelleri ile uzun yıllardır hizmet vermeye devam ediyor.

Ankara 01.12.2020, 23:10 İrem Durak
Liv Hospital Ankara Nerede? Bölümleri Neler? Nasıl Gidilir?

Liv Hospital Ankara Nerede? Bölümleri Neler? Nasıl Gidilir?

Anakara’da pek çok hastane bulunmasına rağmen en çok tercih edilen hastanelerden biri olan Liv Hospital Ankara; alanında uzman doktorları, hemşireleri ve tüm sağlık personelleri ile uzun yıllardır hizmet vermeye devam ediyor. Aynı zamanda pek çok bölümün de içinde bulunması ile her türlü hastanın gönül rahatlığıyla tercih ettiği hastanelerden biri olmayı başarıyor. Ancak hastalar tarafından en çok araştırılan ve merak edilen konu Liv Hospital Ankara nerede? Liv Hospital Bölümleri Neler ve nasıl gidilir? Bu gibi konuların tamamı için açıklamalar mevcut.

Liv Hospital Ankara Nerede?

Birçok branşta kaliteli hizmet sağlayan ve Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Liv Hospital; Ankara’da Çankaya ilçesinde bulunur. Liv Hospital Ankara; kolay ulaşımı ve merkezi bir yerde bulunması ile de birçok hasta tarafından sıklıkla tercih edilir. Ulaşım olanaklarının kolaylığı ve alanında uzman pek çok sağlık çalışanı ile uzun zamandır hizmet veren Liv Hospital Ankara; hastaneler arasında adından övgüyle bahsettirmeye devam ediyor.

Liv Hospital Ankara’ya Nasıl Gidilir?

Liv Hospital Ankara pek çok hasta tarafından güvenle tercih ediliyor. Ancak pek çok kişi tarafından nasıl gidilir tam olarak bilinmiyor. Ancak merkezi bir yerde bulunması ve kolay ulaşım seçenekleri ile de oldukça avantajlı bir konumdadır. Ankara’nın en çok bilinen ve en merkezi olarak görülen yerlerinden biri olan Çankaya’da yer alan Liv Hospital Ankara; ulaşım açısından pek çok farklı avantaj da sunuyor. İlk olarak otobüsler ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs ile ulaşım sağlamak isteyen kişiler 185-7, 191, 195-1, 266, 286, 407, 413-7, 440-5 numaralı otobüsleri kullanarak Çankaya’da bulunan Liv Hospital Ankara’ya en yakın yerlerdeki güzergâhları kullanabilirler. Ancak çok fazla otobüs seçeneğinin bulunması nedeniyle farklı otobüsler ile de ulaşım sağlayabilirler. Ayrıca metrolar ile de ulaşım sağlamak oldukça kolay. Metro kullanmak isteyen kişiler ise M1, M2, M3 seçeneklerini kullanarak kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilirler. Oldukça merkezde bulunması nedeniyle bir diğer ulaşım yolu ise tren olabilir. Başkentray kullanarak Liv Hospital Ankara’nın yakınlarına kadar ulaşabilirsiniz. Ve son olarak hafif raylı A1 ile de gidebilirsiniz.

Liv Hospital Ankara Bölümleri Nelerdir?

Liv Hospital Ankara adından övgüyle bahsettiren hastanelerin başında yer alması nedeniyle pek çok alanda da hizmet vermektedir. Hastalar tarafından en çok merak edilen konu ise Liv Hospital Ankara bölümleri nelerdir? alanında uzman kadrosu ile hemen hemen her alanda hizmet veren hastanenin içerisinde bulunan bölümler; acil tıp, ağız ve diş sağlığı, ağrı kliniği, anestezi ve reanimasyon, beslenme ve diyetetik, beyin ve sinir cerrahisi, biyokimya, check up, çocuk cerrahisi, çocuk endokrinolojisi ve metabolizma hastalıkları, çocuk gelişim uzmanlığı, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, gastroentroloji, genel cerrahi, genel yoğun bakım, girişimsel radyoloji, göğüs cerrahisi, göğüs hastalıkları, göz hastalıkları, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kalp ve damar cerrahisi, kanser, kardiyoloji, kemik iliği, koroner yoğun bakım ünitesi, kulak burun boğaz, nöroloji, odyoloji, ortopedi, psikiyatri, psikoloji, radyoloji, robotik cerrahi, üroloji gibi daha pek çok alanda hizmet vermektedir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:02
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:35
Yatsı 20:59