Lise, Ön lisans ve Lisans 119 sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı!

Ankara Üniversitesi kısa bir süre önce Sözleşmeli Personel alımı ilanı yayımladı.

Ankara 03.05.2021, 15:30 İrem Durak
Lise, Ön lisans ve Lisans 119 sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı!

Lise, Ön lisans ve Lisans 119 sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı!

Ankara Üniversitesi kısa bir süre önce Sözleşmeli Personel alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazete’nin 3 mayıs 2021 tarihli yayımında yayımlanmış olan ilana göre Ankara Üniversitesi bünyesinde bulunan eksiklikleri karşılaması adına farklı kadrolarda Sözleşmeli olarak Sağlık Personeli alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda Ankara Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesi uyarınca alımı gerçekleştirilecek olan personel adaylarına Mülakat yapmaksızın KPSS puanı sırasına göre değerlendirme gerçekleştirilecek. Lise, Ön lisans ve Lisans 119 sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı! İşte detaylar…

Hangi kadrolarda personel alımı yapılacak?

Ankara Üniversitesi 119 kişilik sözleşmeli personel kadrosu ile Hemşire, Çocuk Gelişimci Biyolog,, Laborant, Diyetisyen, Diğer Sağlık Perosneli, Eczacı, Sağlık teknikeri, Fizyotreapist kadrolarında sözleşmeli alım gerçekleştirecek. Buna göre kadro dağılımı ise,

İşte İlanda Belirtilen Başvuru şartları

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

2) 2020 KPSS (B) grubu sınavlarından lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

3) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4) Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

5) Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.

Başvurular ne zaman başlayacak?

Ankara Üniversitesine personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihinden itibaren başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Başvurular Ankara Üniversitesine Elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03