Lezzet Ankara nedir? Lezzet Ankara'ya nasıl üye olunur?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, özellikle pandemi sürecinde zor zamanlar geçiren esnaf için yeni bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

Ankara 20.10.2021, 15:09 İrem Durak
Lezzet Ankara nedir? Lezzet Ankara'ya nasıl üye olunur?

Lezzet Ankara nedir? Lezzet Ankara'ya nasıl üye olunur?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, özellikle pandemi sürecinde zor zamanlar geçiren esnaf için yeni bir kampanya başlattıklarını açıkladı. Pandemi döneminde belediye bütçesi ile elinden geldiği kadar ihtiyaç duyan ailelere destek olmaya çalışan Mansur Yavaş, bu defa da Lezzet Ankara ismi ile bir proje hayata geçirdi. Peki Lezzet Ankara nedir? Lezzet Ankara’ya nasıl üye olunur?

Lezzet Ankara nedir? Lezzet Ankara'ya nasıl üye olunur?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gelir kaybına uğramış olan esnafa destek olmak için Lezzet Ankara adıyla bir projeye başladı. Projeyi kendi sosyal medya hesabından duyuran Mansur Yavaş, Lezzet Ankara projesi ile komisyonsuz bir şekilde yemek sipariş portalı oluşturmayı hedefliyor. Yemek Sepeti’ne rakip olan Lezzet Ankara, nasıl kullanılıyor?

Lezzet Ankara Nedir?

Pandemi sürecinde özellikle esnaflar oldukça kötü zamanlar geçirdi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket etmekte olan Başkan Mansur Yavaş, pandemi döneminde belediye imkanlarını seferber ederek proje hayata geçirerek ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşa destek oldu.

Gelir kaybına uğramış olan esnaf için Lezzet Ankara ismiyle yeni bir projeye imza atan Mansur Yavaş, projesini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Yüzde 0 komisyonla esnafın alın terini korumak için hayata geçirilen proje, Yemek Sepeti’ne rakip oldu.

Mansur Yavaş, Lezzet Ankara’nın tanıtımını gerçekleştirdiği Twitter paylaşımında,

“Esnafımızın alın terini korumak adına %0 komisyonla "Lezzet Ankara" var.

İşletmelerimizin menülerini sisteme girmesinin ardından portalımızı sizlerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Ankara'daki lokanta ve kafe işleten esnaflarımızı ‘Lezzet Ankara’ portalına kaydolmaya davet eden Yavaş, uygulamadan ötürü esnafın komisyon ödemeden sipariş alabileceğini açıkladı.

“Rakip Olmayan Bir Belediye Kalmıştı!”

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projesini duyurmasından sonra 2015 senesinde Alman Deliveryhero'ya 589 milyon dolara satılarak o dönem Türkiye'nin en değerli girişimi unvanını alan Yemeksepeti'nden ise cevap geldi.

Yemek sipariş uygulaması Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın, Mansur Yavaş'ın ‘Lezzet Ankara’ projesini paylaşmış olduğu twitter mesajının altına, "Dünyada bir ilk olmuş başkanım. Rekabet güzel şey. Sizi seviyoruz" yorumunu yaptı.

Aydın sonra da Lezzet Ankara paylaşımının altına “Rakip olmayan bir Devlet kalmıştı” yorumunu bıraktı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36