İkea Ankara Nerede? İkea Ankara'ya Nasıl Gidilir?

İkea Ankara açık mı? İkea Ankara telefon numarası ne? İkea Ankara mobilya modelleri neler? İkea Ankara nerede?

Ankara 31.10.2020, 10:49
İkea Ankara Nerede? İkea Ankara'ya Nasıl Gidilir?

Muhtemelen en çok kadınların sevdiği yerlerden bir tanesi İkea. Evini, odasını veya iş yerini yenilemek ya da tekrar dekore etmek isteyenler için İkea en güzel mağazalardan bir tanesidir. Ankara İkea her gün müşterilerle dolup taşmaktadır.

Ankara’daki İkea mağazası, Ankara’nın Mamak ilçesinde, Nata Vega Alışveriş merkezinde bulunmaktadır. İkea mağazası henüz Türkiye’nin her yerinde olmadığından, birçok kişi İkea’ya alışveriş yapmak için Ankara’ya gelebiliyor veya Ankara’ya sipariş veriyor.

İkea’da Neler Var?

Neler yok ki? Aslında girdiğiniz zaman kolay kolay çıkmak istemeyeceğiniz bir mağaza, çünkü herşey var. Bir nevi eğlenceli bir mağazada diyebiliriz. Dekorasyonlardan tutun mobilyalar ve hatta gıdaya kadar herşeyi bulabilirsiniz. Giyim ve evcil hayvanlarınız için aksesuarlar ve hatta içeride küçük kafeler ve restoranlar bulunmaktadır. Renkli ve eğlenceli bir mağazadır.

Çocuklar İçin Neler Var?

Çocuklarınız için aşağı yukarı aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Çocuk giyim, oda dekorasyonları, kırtasiye ve oyuncak gibi birçok ürünler bulabilirsiniz. Çocuklarınızın karnını doyurmak için de ayrıca birçok farklı çeşitlerde yiyecek ve içecek bulabilirsiniz.

İkea’ya Nasıl Gidilir?

Nereden gideceğinize bağlı olarak değişkenlik gösterir, fakat İkea biraz uzak bir yerde bulunmaktadır. Bu sebeple İkea’ya gitmek için otobüs, dolmuş veya kendi özel aracınız varsa, özel aracınız ile ulaşım sağlayabilirsiniz. İkea Ankara’nın Mamak ilçesinde bulunmaktadır, bu sebeple Mamak ilçesine giden dolmuş veya otobüsleri kullanabilirsiniz.

Sabahtan Akşama Kadar İkea

Bir hafta sonunuzu sadece İkea’da geçirebilirsiniz. Yatak odanızdan salonunuz, çocuk odasından çalışma odanız, tuvalet, banyo ve mutfak, balkonunuz ve bahçeniz, herşey için istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz.

Hatta mağazayı yakından takip ederseniz aynı zamanda örneğin Yılbaşı ve benzeri kutlamalar için de farklı ürünler bulabilirsiniz. Büyük ve birçok aktiviteleri barındıran bir mağaza olduğundan, çocuklarınız ile gidip hafta sonunuzu geçirebilirsiniz. Sabah kahvaltınızı yaptıktan sonra, İkea’ya gidip gezip eğlenip sonra yemeğinizi yiyip yine gezip sonra akşam yemek yiyip evinize dönebilirsiniz.

Bu yıl maalesef COVID-19 nedeni ile birçok mağaza ve alışveriş merkezlerinin faaliyetleri azaldı, fakat İkea büyük ve internet siparişli bir mağazadır. Dolayısıyla eğer yeni bir şey istiyorsanız veya evinize yenilik katmak isterseniz İkea’nın web sitesine bakıp sipariş verebilirsiniz.

Mutlaka seveceğiniz bir değil, birçok şeyi bulabileceksiniz. İkea renkli ve çok keyifli bir mağazadır. Sadece gezmek için değil, aynı zamanda internetten baktığınızda da ne kadar eğlenceli bir mağaza olduğunu anlayabileceksiniz.

Yine de gitmek istiyorum derseniz, maske, mesafe ve hijyene dikkat ederek İkea’yı ziyaret edebilirsiniz. Zaten gittiğiniz anda çıkmakta çok zorlanacaksınız. Çocuklarınız varsa kendi başlarına gezmek isteyeceklerdir. Önce İkea’nın web sayfasını kontrol edin, neler varmış bir bakın.

Sonra isterseniz internet üzerinden siparişinizi verebilirsiniz veya Ankara’ya gidip İkea’yı gezebilir veya zaten Ankara’daysanız bir hafta sonunu ayarlayıp İkea’ya gidebilirsiniz. İkea’daki kaliteli ürünlerden gözlerinizi alamayacaksınız.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03