Çocuklara ücretsiz drama eğitimi verilecek

Ankara’yı sanatın merkezi haline dönüştürmek için çalışmalarını durmaksızın sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik sanat eğitimlerine de önem veriyor.

Ankara 24.08.2021, 22:41 İrem Durak
Çocuklara ücretsiz drama eğitimi verilecek

Çocuklara ücretsiz drama eğitimi verilecek

Ankara’yı sanatın merkezi haline dönüştürmek için çalışmalarını durmaksızın sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik sanat eğitimlerine de önem veriyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı ABB Başkent Tiyatroları bu bağlamda 8-16 yaş arası çocuklara ücretsiz drama eğitimi vermek için harekete geçti. 8 hafta sürecek eğitimler için [email protected] adresi üzerinden 1 Eylül tarihine kadar başvuru gerçekleştirilebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sanatı ilk sıraya taşıyacak olan çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ankara’yı sanatın merkezi haline dönüştürmek adına mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, çocuklara küçük yaşta sanatı sevdirmek için yeni bir projeyi daha ekledi.

ABB Başkent Tiyatroları, 8-16 yaş arası çocuklara ücretsiz drama eğitimi verecek.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

       Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı ABB Başkent Tiyatroları, Başkent’teki yeni yetenekleri keşfetmek için vereceği drama eğitimlerine başvuru sürecini başlattı.

       Belirtilen yaş grubundaki çocuklardan eğitime katılmak isteyenler, [email protected] adresi üzerinden ebeveyn izni, kimlik ve iletişim bilgileri ile 1 Eylül 2021 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

       ABB Başkent Tiyatroları’nda 4-5 Eylül 2021 tarihlerinde başlayacak yüz yüze drama eğitimi 8 hafta sürecek. Gençlik Parkı içinde yer alan ABB Başkent Tiyatroları sahnesinde pandemi kuralları dikkate alınarak verilecek eğitimler hakkında detaylı bilgiye “0312 507 37 62” numaralı hattan ulaşılabilecek.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03