Balkan Tercüme’den Ankara’da Dev Anlaşma

Ankara 23.11.2021, 23:24 24.11.2021, 22:06 Sponsorlu icerik
Balkan Tercüme’den Ankara’da Dev Anlaşma

Çeviri sektöründe hızına hız katan Balkan Tercüme geçtiğimiz haftalarda Ankara Barosu ile birlikte yeni bir anlaşma imzaladığını kamuoyuna duyurdu. Anlaşma şartlarına göre Ankara Barosunda yer alan stajyer avukatlara ve avukatlara çeviri hizmeti verilmesi kapsamında karar verildi.  14.06.2021 tarihinde Balkan Tercüme Genel Müdürü Metin Karakoca ve Ankara Barosu Başkanı Avukat R. Erinç Sağkan arasında imzalanan protokol kısa bir süre içerisinde yürürlüğe girmeye hak kazandı.

Balkan Tercüme’den Başkent’te Fırtına Gibi Esti

İmzalanmış olan anlaşmanın şartlarına göre Ankara barosuna bağlı olan tüm avukatlara ve stajyer avukatlara  başta İngilizce olmak üzere  Macarca, Fince, Estonca, İsveçce, Norveçce, Romence, Kırgızca,  Ukraynaca,  Arnavutça, Flemenkçe, Nepalce, Urduca, Özbekçe, Türkmence, Gürcüce  Slovakça, Çekçe, Uygurca, Letonca, Belarusça, Tatarca, Korece, Japonca, Tayca, İbranice, Moğolca, Çince, Azerice, Portekizce, Makedonca, Bulgarca, Hintçe, Yunanca, İtalyanca, Danca, Lehçe, Litvanca ,Fransızca, Almanca,Rusça,İzlandaca,   Boşnakça , Slovence, Hırvatça, Sırpça, Makedonca, Katalanca, İspanyolca, Farsça, Kazakça, Bengalce,  gibi Adli, Teknik, Ticari,Yeminli ya da Noter Yeminli, Hukuki, Ardıl, Yazılı,  Sözlü ya da Simültane olarak belirlenmiş olan fiyatlar kapsamında 1 sene  hizmet verilmesi doğrultusunda karar alı.

 Aynı zamanda kaliteli ve güler yüzlü hizmet güvencesi kapsamında isteğe bağlı olarak Balkan Tercüme Dış İşleri Onayı, Ticaret Odası, İşlem Tasdiği hizmeti, Kaymakamlık ve Valilik Onayı, Noter Onayı, Onayı,ve Konsolosluk işlemleri gibi tüm hizmetler kolaylıkla  vermeye başlayacağını kamuoyuna bildirmiş oldu.

Kaliteli ve güvenilir hizmet güvencesinin bir arada yer aldığı Balkan Tercüme yılların vermiş olduğu tecrübe ve uzman kadrosu ile alanında büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Balkan Tercüme Hız Kesmiyor. Bu Sefer Rota Ankara Barosu

Deneyimli ekibi ve kaliteli hizmet güvencesi ile her geçen gün büyük başarılara imza atan Balkan Ankara tercüme bürosu, Ankara Barosu ile geçtiğimiz aylarda çeviri hizmetleri protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmaya şartlarına bağlı olarak Ankara Barosu’nda yer alan tüm avukatlara ve stajyer avukatlara çeviri hizmeti verilecek.  Balkan Tercümeleri başta Noter Onayı olmak üzere Dış İşleri Onayı, Ticaret Odası Onayı, Valilik ve Kaymakam onayı ve Konsolosluk gibi işlemler profesyonel ve kaliteli hizmet çerçevesinde kolaylıkla yapılmaktadır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:52
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:42
Yatsı 21:08