Armada Alışveriş Merkezi (Armada AVM)

Armada AVM ne zaman açıldı? Armada AVM hangi mağazalar var? Armada AVM saat kaçta açılıyor? Armada AVM ne zaman kuruldu? Armada AVM saat kaça kadar açık?

Ankara 06.10.2020, 13:47
Armada Alışveriş Merkezi (Armada AVM)

Ankaralıların özellikle hafta sonları için gerçekleştireceği en önemli etkinlikler arasında alışveriş merkezi gezileri bulunmaktadır. Alışveriş merkezleri insanların sık sık ziyaret ettiği ve mağazaları toplu bir şekilde bir arada buldukları alanlar olduğundan dolayı sık sık tercih edilmektedir.

Birçok farklı etkinliğin, mağaza kategorisinin ve çeşitli imkanların sağlandığı alışveriş merkezlerine uğramadan zaman geçirmek Ankaralılar için pek de mümkün olmamaktadır. Şehrin genç nüfusunun hızla artması ve yapılacak aktivitelerin Ankara çapında az olması alışveriş merkezlerinin açılmasını ve yoğun olmasını sağlamıştır.

Neredeyse merkezi konumda bulunan birçok alışveriş merkezi binlerce insanı ağırlamaktadır. Armada Alışveriş Merkezi de merkezi konumda yer alan ve ziyaretçilerini ağırlayan köklü alışveriş mekanlarından biridir.

Armada Alışveriş Merkezi Hakkında Kısaca Bilgi

Armada, 28 Eylül 2002 yılında açılmış olduğu günden bu yana ziyaretçilerine en ideal hizmeti vermeyi hedefliyor. Armada bu 18 yıllık süreç içerisinde etrafında çoğalan kurum ve kuruluşların, alışveriş merkezlerinin ve her geçen gün sayısı artan ziyaretçilerin beklentilerini karşılayabilmek adına çeşitli projeleri hayata geçirerek büyüme isteğini sürekli olarak ayakta tutmuştur.

30.000 m2 büyüklüğe sahip bir arsa üzerinde toplamda alanı 125.000 m2 olarak inşa edilmiş olan Armada, 2200 araç kaldırabilecek otopark sistemine sahiptir. Yenilenen Armada, iki yapıyı köprüyle birbirine bağlayarak, hem estetik mimari açısından farklılık hem de kullanım bakımından ziyaretçileri için farklı bir deneyim sağlamaktadır. Sayıca fazla ve aralarında dünyaca ünlü markalar, mağazalar bulunan Armada Alışveriş Merkezinde, alışveriş keyfinin yanında bir de ziyaretçiler için neredeyse tüm ihtiyaçlara cevap verecek özel bir yaşam alanı sunulmaktadır.

Armada, Hayat Sokağı ile her iki yanında yer alan gurme restoranları ve kafeleri ile çok farklı seçenekler sunarken; çocuk oyun merkezi, sinema, fitness ve spor salonuyla Ankara’nın en önemli merkezlerindendir.

Armada Alışveriş Merkezi Mağaza Kategorileri

Armada Alışveriş Merkezi bünyesinde çeşitli kategorilerde mağazalar bulunmaktadır. Kültür – Sanat – Eğlence, Market, Optik & Saat, Yeme & İçme, Kuyumculuk, Kadın Giyim, Kişisel Bakım & Aksesuar, Erkek Giyim, İletişim, Hizmet, Ev & Elektronik, Ev & Dekorasyon, Deri Giyim & Ayakkabı, Çocuk, ATM, Aktif Spor gibi kategorilerde mağazalar yer almaktadır. Büyük ve köklü markaların yer aldığı bu kategorilerde hafta sonunu mağazalarda geçirmek isteyenler için çeşitli etkinlikler de yapılmaktadır. Sinema salonları ile vizyona giren tüm filmleri izleyicilerle hızlı bir şekilde buluşturmaktadır.

Armada Alışveriş Merkezi Ulaşım ve İletişim Bilgileri

Merkezi konumda bulunan Armada Alışveriş Merkezi için çeşitli otobüsler ve metro hattıyla ulaşım sağlamak mümkündür.

  • Adres: Beştepe, Söğütözü Cd. No:6, 06560 Yenimahalle/Ankara
  • Telefon: 0312 219 13 19
  • Çalışma Saatleri: 10.00 – 21.00

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10