Ankara Sıhhiye Sosyete Pazarı Nasıl Gidilir?

           Günümüzde artık birçok farklı amaçlı pazarlar ve kültür merkezlerinde halk günleri açılmaya başlanmıştır buralara olan taleplerin artması ve güzel eşya ve ihtiyaçların oldukça fazla çeşitlerinin olması nedeni ile talep ve ilgi oldukça fazla olmaktadır.

Ankara 03.12.2020, 23:45 04.12.2020, 13:36 İrem Durak
Ankara Sıhhiye Sosyete Pazarı Nasıl Gidilir?

                                       Ankara Sıhhiye Sosyete Pazarı nasıl gidilir.

           Günümüzde artık birçok farklı amaçlı pazarlar ve kültür merkezlerinde halk günleri açılmaya başlanmıştır buralara olan taleplerin artması ve güzel eşya ve ihtiyaçların oldukça fazla çeşitlerinin olması nedeni ile talep ve ilgi oldukça fazla olmaktadır.

           Artık birçok şehirlerde sosyete pazarları haftanın belli günleri veya belli bir alanda sürekli olarak açılan pazarlar bulunmaktadır. Buralarda oldukça fazla alternatifler ile insanlara satış sunmaya devam edilmektedir bunlar arasında hem günlük ihtiyaçlarını hem de farklı ihtiyaçlara cevap vermek için oldukça çok çeşitler bulmaktan taraf sıkıntı çekilmemektedir fiyatlarında uygun olması yönünden ayrıca tercih edilmektedir.

            Ankara da birçok alanda kurulan sosyete pazarları kurulmaktadır bunlar arasında Sıhhiye de kurulan sosyete pazarı da oldukça ilgi çeken ve ulaşımının kolay olması nedeni ile tercih edilmektedir. Sizlere Sıhhiye sosyete pazarına ulaşımı açıklamaya çalışacağız.

       – Metro ile ulaşım yapmak isteyenlerin Sıhhiye durağında iniş yaptıklar an çok kolay ulaşım yapabilecekleri bir alanda olduğunu hatırlatmak isteriz.

      – Aynı zamanda ulus civarında geçen bütün otobüsler ile ulaşım yapabilineceği gibi yürüme mesafesi çok yakın olması nedeni ile sıkıntı yaşamadan ulaşılabilirsiniz.

     – Ücretsiz servislerin olduğunu belli noktalardan müşterilerin kolayca ulaşımının sağlandığını hatırlatmak gerekir.

     – Perşembe günleri kurulmasına rağmen haftanın diğer günleri de tezgâhların açık olduğunu ve ziyaret edebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

     – Kıyafetten takılara birçok ev ve kişisel ihtiyaçlara kadar oldukça zengin eşya çeşitleri bulunan Ankara Sıhhiye sosyete pazarında gelen kişiler için kolaylık olmasının bir diğer tarafı ise araçlar için park sorunun olmamasıdır.  Bu durumun büyük bir imkân olması kişilerin daha çok tercih etmensine de neden olmaktadır.

      - Perşembe günleri kurulması nedeni ile oldukça fazla seçenekler bulmanıza neden olmaktadır. Diğer günler ise tezgâhlar açık olması sosyete pazarının açık olduğu anlamına gelmez fakat yine de alış veriş yapılabileceğini aynı zamanda sebze ve meyve tezgâhlarının da bulunduğunu hatırlatmak isteriz.

     – Göçmen konutları durağı. Ahlatlıbeden ve Çankaya Meydanında, Panorama AVM , İvedik ve Etimesgut semtlerinden kalkan ücretsiz servisler ile ulaşım yapmanız sağlanmaktadır.

      – Perşembe günler 10,30 başlayan Pazar 20,00 kadar satışlarını yapmaya devam etmektedir.

          Ankara’nın diğer semtlerinde kurulan sosyete pazarlarında günleri farklı olmasına rağmen çalışma sistemleri ve saatleri genellikle aynıdır buralara da aynı şekilde ücretsiz servisler ile ulaşma imkânı sağlanmaktadır. Buda ayrıca müşterilere sunulan kolaylıklar arasında yer almaktadır bu nenden ile oldukça fazla talep görmesine neden olmaya devam edilmektedir.

         Rahatlıkla bulabileceğiniz fazlası ile satışa sunulan kaliteli giyim kıyafet, takılar, aksesuarlar, iç çamaşırları, ayakkabılar, çantalar ev eşyaları süs eşyaları özellikle mutfak eşyalarının fazla seçenekleri ve kaliteli olarak bulunması uygun olması ile bilinmektedir. Gönül rahatlığı ile ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz Ankara Sıhhiye Sosyete pazarına sizlere kısaca tanıtmaya çalıştık mevsimlere göre de indirimli satışlarını unutmamak gerekir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36