Ankara Psikologları

Ankara pek çok konuda önde gelen şehirlerden biri olmuştur. Bu nedenle psikoloji ve psikolojik destekler konusunda da çok gelişmiş ve ilerlemiş imkanlara sahiptir.

Ankara 29.11.2020, 15:39 İrem Durak
Ankara Psikologları

Ankara Psikologları

Ankara pek çok konuda önde gelen şehirlerden biri olmuştur. Bu nedenle psikoloji ve psikolojik destekler konusunda da çok gelişmiş ve ilerlemiş imkanlara sahiptir. Gerek özel psikologlar gerekse hastanelerde bulunan psikologların destekleri ile pek çok hastanın yardımına yetişiyor. Ankara’da gelişmiş sağlık hizmetleri bulunması nedeniyle özel hastaneler, devlet hastaneleri, klinikler ve özel psikologlar ve danışmanlar çok sayıda bulunur. Ankara merkezde bulunmasının dışında Ankara’nın hemen hemen her ilçesinde de psikologlar bulunuyor ve aktif olarak hastalara hizmet vermeye devam ediyorlar. Hem ulaşım bakımından hem de alınan hizmet olarak psikologlara ulaşmak ve randevu almak Ankara’da zor değildir. Her türlü maddi imkana sahip olan kişilere hizmet verecek ve herkesin kendine uygun bir psikolog bulabileceği kadar geniş bir psikolog çevresine sahiptir.

Ankara’da Psikolog Hizmetleri Nerede Alınır?

Ankara’da psikolog hizmeti alabileceğiniz oldukça fazla yer vardır. Bunlardan ilki hastanelerdir. Ankara’da özel hastaneler ve devlet hastaneleri sayısı oldukça fazla olduğu için hastanelerden alabileceğiniz psikolog hizmetleri de çok olacaktır. Aynı zamanda da özel psikologlar bulunuyor. Kendilerine ait kliniklerinde psikolojik destek veren bu psikologlara kişisel olarak kullandıkları telefonlarından veya iş yerlerinin numarasını bularak kolaylıkla ulaşabilir ve randevu talep edebilirsiniz. Ankara’da bulunan psikologlar oldukça fazla olduğu için kendi isteklerinize uygun ve iyi iletişim kurabileceğiniz psikolog bulmanız daha olasıdır.

Ankara’da Hangi Hastanelerden Psikolog Desteği Alınabilir?

Ankara’da hastane sayısı oldukça fazladır. Özellikle özel hastanelerin çok olması psikolog sayısında da ciddi artışa neden olmuştur. Bu durum da hastalar için çok büyük avantaj sağlayarak daha fazla kişiden hizmet alabilme imkânı sunmuştur. Ancak en merak edilen konulardan biri hangi hastanelerde psikologların olup olmadığıdır. Bu konuda araştırmalar yapan kişilere yardımcı olmak amacıyla bizde bu yazımızda Ankara’daki hastanelerin hangilerinde psikolog bulunduğunu belirteceğiz.

Psikolog ile görüşmek isteyen kişiler ilk olarak hastanelerden destek alabilirler. Ankara’da bulunan hastaneler arasında Medicana International Ankara, Özel Koru Ankara Hastanesi, Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Sincan , Memorial Ankara Hastanesi, Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi, Özel Acıbadem Ankara Hastanesi, A Life Park Hospital bulunuyor. Psikolog ile görüşmek isteyen kişiler Ankara’daki özel hastanelerden destek alabilirler.

Ankara’da Bulunan Özel Psikologlar

Ankara’da psikologlar ile iletişime geçmek istediğinizde karşınıza hastanelerde bulunan psikologlar ve özel klinikler veya kurumlardaki psikologlar gelir. Bu noktada özel psikologları tercih ettiğinizde iletişime geçebileceğiniz bazı özel psikologlar; Milad Psikolojik Danışmanlık Merkezi , Psikoakademi Psikolojik Danışmanlık ve Refleksoloji Merkezi , SAS Kişisel Gelişim ve Danışmanlık, Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi,
Bahar Psikoloji Danışmanlık Merkezi , Özel Duyum Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi,
Gezginler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Gönül Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi söylenebilir. Aynı zamanda tüm bu psikolojik danışmanlık merkezleri ile internet siteleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35