Ankara Öğretmen Evi Nerede? İletişim Bilgileri Neler?

Birçok kişinin konaklama ihtiyacı karşılamak için tercih ettiği yerlerden biri olan öğretmen evleri Türkiye’nin hemen hemen her yerinde bulunuyor. Ankara’da da birçok yerde bulunan öğretmen evleri hizmet vermeye devam ediyor.

Ankara 29.11.2020, 11:34 İrem Durak
Ankara Öğretmen Evi Nerede? İletişim Bilgileri Neler?

Ankara Öğretmen Evi Nerede? İletişim Bilgileri Neler?

Birçok kişinin konaklama ihtiyacı karşılamak için tercih ettiği yerlerden biri olan öğretmen evleri Türkiye’nin hemen hemen her yerinde bulunuyor. Ankara’da da birçok yerde bulunan öğretmen evleri hizmet vermeye devam ediyor. Ankara öğretmen evi nerede diye sorulacak olduğunda Ankara’nın birçok yerinde çeşitli öğretmen evlerinin olduğunu görebilirsiniz. Hem Ankara’nın merkezinde hem de birçok ilçesinde öğretmen evleri bulunabilir.

Ankara’da Bulunan Öğretmen Evi Nerede?

Ankara’da bulunan ve aktif olarak hizmet vermeye devam eden öğretmen evinden ilki; Beşevler Yenimahalle’de bulunan Başkent Öğretmenevidir.  Merkeze yakın olarak bulabileceğiniz Başkent Öğretmenevinde konaklamak için iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda yine Ankara’da bulunan bir diğer öğretmenevi ise İlksan Genel Müdürlüğü Misafirhanesi’dir. İlksan Genel Müdürlüğü Misafirhanesi halen aktif olarak hizmet vermektedir. Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan misafirhanede konaklama yapmak için iletişime geçebilirsiniz.

Yalnızca merkezde değil Ankara’nın çeşitli ilçelerinde de birçok öğretmen evi bulunuyor. Sincan ilçesinde bulunan Sincan Öğretmenevi, Gölbaşı ilçesinde bulunan Gölbaşı Öğretmenevi, Akyurt ilçesinde bulunan Akyurt Öğretmenevi de Ankara’nın bazı ilçelerinde bulunan ve aktif olarak hizmet veren öğretmenevlerinden bazılarıdır.

Ankara’da Bulunan Öğretmen Evi İletişim Bilgileri Nelerdir?

Beşevler Yenimahalle’de bulunan Başkent Öğretmenevi ile iletişime geçmek veya rezervasyon yaptırmak için (0312) 212 96 40 numarasını arayabilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz. Ankara da bulunan bir diğer konaklama seçeneği olan İlksan Genel Müdürlüğü Misafirhanesi ile iletişime geçmek için resmi internet sitesini kullanabilirsiniz. Ayrıca ilçelerde bulunan öğretmen evlerinden biri olan Sincan ilçesinde bulunan Sincan Öğretmenevi ile iletişime geçmek için (0312) 276 59 60 numarasını kullanabilir ve bu numara ile gerekli kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Bu sayede Sincan öğretmenevi hakkında yeterli bilgiye erişim sağlayarak rezervasyonunuzu kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yine ilçelerden biri olan Gölbaşı ilçesindeki Gölbaşı Öğretmenevi (0312) 484 72 74 numarası ile iletişim imkanı sağlıyor. Akyurt ilçesinde bulunan Akyurt Öğretmenevi ise (0312) 844 25 83 numaralı telefon ile iletişim kurma ve rezervasyon yapma imkânı sunuyor.

Ayrıca telefon numarası ile iletişim dışında internet siteleri üzerinden de öğretmenevlerinin incelemesini yaparak rezervasyon işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Günlük olarak ödenecek ücreti, imkânları ve doluluk oranıyla ilgili bilgileri almak için çeşitli yollar deneyebilirsiniz. Aynı zamanda internet sitelerinden yaptığınız araştırmalar ile birlikte yol ve rotanızı da kolaylıkla bularak en kısa sürede ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Öğretmenevinden Kimler Faydalanabilir?

Öğretmenevinden pek çok kişi kolaylıkla faydalanabilir. Yalnızca öğretmenlerin faydalanabildiği düşüncesi oldukça yanlıştır. Emekli ve aktif eğitim çalışanları ve yakınları,  Milli Eğitim Bakanlığı projeleri kapsamında düzenlenen yarışma, müsabaka ve kültürel etkinliklere katılan kişiler, öğrenciler, diğer kamu çalışanları ve sivil vatandaşlar kolaylıkla öğretmenevlerinde konaklama yapabilirler. Ancak öğretmenevlerinden yararlanan kişilerin kim olduklarına göre uygulanan fiyat tarifeleri değişiklik gösterebilir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:02
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:35
Yatsı 20:59