Ankara'da Ucuz Giyim Yerleri 2022

Ankara’ya yeni gelmişseniz, öğrencisi ya da çalışan biriyseniz; nereden daha ucuza alışveriş yapacağınızı doğal olarak bilmeyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili olarak size birkaç tavsiyede de bulunabiliriz. Artan fiyatlarla beraber Ankara'da ucuz giyim yerleri listemize mutlaka göz atın.

Ankara 27.12.2021, 13:21 Mehmet Kurt
Ankara'da Ucuz Giyim Yerleri 2022

   Market Alışverişi: Ankara’da Kipa, CarrefourSA, Migros gibi büyük marketlerin yanı sıra bir de Çağdaş marketleri de neredeyse her semtte yer almaktadır. Fakat bu marketin fiyatları genel olarak biraz yüksek olmaktadır. Bu marketlerden ucuza alışveriş yapabilmeniz için indirimleri takip etmeniz gerekiyor. Sürekli kullanmış olduğunuz bilindik markada bulunan ürünleri daha ucuza almak istiyorsanız Gimsa marketlerini seçebilmeniz mümkün. Özellikle Batıkent metro istasyonunda ve Sincan’ da yer alan Gimsa’da her aradığınızı bulabilmeniz mümkün. Gimsa marketlerinin tek dezavantajı ise aşırı yoğun olmasıdır. Bunun dışında Gimat Toptancılar Sitesinde yer alan Gross marketler de bir hayli ucuz olmaktadır.

ANkamall

   Kıyafet/Ayakkabı Alışverişi: Ankara’da birden fazla alışveriş merkezi bulunmasına rağmen metro ile ulaşımı kolay olması sebebiyle en popüler olanı Ankamall’dır. Her markayı kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Fakat bütün alışveriş merkezleri gibi fiyatları her daim size hitap etmeyebilir. Bunun yerine Forum, Acity ya da Optimum gibi outlet alışveriş merkezlerinden alışveriş yapabilmeniz mümkün. Fakat oturmuş olduğunuz yerden ulaşımları problemli olabilir. Bu sebeple Ankara’nın merkezi olarak görülmekte olan Kızılay da aradığınız her şeyi bulabilmeniz mümkün. Kızılay metro çarşısında hem tarzınıza hem de bütçenize uygun olan kıyafet ve ayakkabıları bulabilmeniz mümkün. Kızılay’da yer alan Soysal Pasajında hem uygun fiyata hem de kaliteli ayakkabılar bulabilmeniz mümkün. Eğer spor malzemeleri alacaksanız İzmir Caddesinde bulunan Ülkealan Pasajına mutlaka uğramanız gerekmektedir. “Kızılay’ da zaten çok vakit geçiriyoruz başka bir yer yok mu?” diyorsanız da Tunalı Hilmi Caddesinde bulunan Tunalı Pasajı, Gümüşsoy Pasajı, Aynalı Çarşı ve Çelikler pasajına gidebilmeniz mümkün.

   Gelinlik/ Abiye Kıyafet Alışverişi: Kızılay’ da İzmir caddesinde yer alan pasajların içerisinde birçok gelinlikçi ve abiye kıyafetler bulunan mağazalar var. Ayrıca Ulus’ ta heykelin yakınlarında da birçok mağaza bulabilmeniz mümkün. Ayrıca Ulus’taki Çıkrıkçılar Yokuşunda özellikle çeyiz alışverişinde ve yeni ev alışverişinde aramaya başladığınız her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Bir de artık neredeyse her semtte yer alan sosyete pazarları bulunmaktadır. Ancak bunların günlerini bilmek gerekecektir.

   Ankara sosyete pazarları Ankara’nın birden fazla merkezinde bulunmaktadır. Özellikle de Ankara’nın metropol merkezleri arasında yer alan Sıhhiye, Batıkent, Etimesgut, Çankaya ve Bahçelievler’de birçok farklı semt pazarına rastlanmaktadır. Farklı günlerde ve farklı saatlerde kurulu olan bu sosyete pazarlarına Ankaralılar yoğun şekilde ilgi göstermektedir. Ankara dışında birden fazla bölgeden de yine sosyete pazarlarına akın etmektedir. Ankara sosyete pazarlarının günleri ile saatleri sosyete pazarlarının kurulmuş oldukları bölgelere göre farklılık gösterir. Ankara’nın meşhur sosyete pazarları Ankara’da sayısız noktada farklı günlerde halka hizmet vermektedir. İlçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediye’sinden alınmış olan izinlerle birlikte satışlarını yapan kişilerin arasında ayrıca Ankara dışından birçok kişi de katılım sağlar. Sosyete pazarlarında daha uyguna alışveriş yapmak isteyenler çok sık şekilde buraları ziyaret etmektedir. Alışveriş merkezlerinin dışında buralar da çok rağbet görmektedir.

Ankara alışveriş konusunda çok gelişmiş bir şehrimizdir. Ankara’da birçok alışveriş yeri yer alır. Bunlardan bazıları aşağıdaki gibidir. İşte Sosyete pazarları ve günleri;

Eryaman- Pazar

Yaşamkent- Cumartesi

Bahçelievler- Cumartesi

Batıkent- Cuma, Cumartesi, Pazar

Ümitköy, Konutkent- Çarşamba, Cumartesi, Pazar

Sıhhiye- Perşembe

Toki Turkuaz- Cumartesi, Pazar

Çankaya- Salı, Cuma, Pazar

Türkkonut- Çarşamba

Elvankent- Pazartesi

Ayrancı- Her ayın ilk haftası pazar günü

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:01
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:36
Yatsı 21:00