Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Twitch Yayıncısı Pqueen'e Gülümseten Yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitch yayıncısı olarak bilinen Pqueen'in Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşıma cevap verdi.

Ankara 05.01.2021, 17:18 İrem Durak
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Twitch Yayıncısı Pqueen'e Gülümseten Yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Twitch Yayıncısı Pqueen'e Gülümseten Yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitch yayıncısı olarak bilinen Pqueen'in Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşıma cevap verdi. Yavaş, bir gün Pqueen'in gerçekleştirdiği yayınına konuk olmak ve takipçileri ile sohbet etmek istediğini de söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Twitch yayıncısı Pqueen'e gülümseten yanıt geldi.

Son zamanlarda içerik üretmek artık bir meslek olarak biliniyor. Bunun için YouTube üstünden dilediğiniz videoyu çekip paylaşım yapabilirsiniz ya da Twitch üzerinden oynamış olduğunuz oyunları canlı bir şekilde yayınlama imkanına sahip olabilirsiniz. Bu platformların her geçen gün büyümesi sayesinde birçok içerik üreticisi de daha geniş kitlelere hitap edebilmeyi başarıyor. Yaptığı yayından birinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Twitch yayıncısı Pqueen'e gülümseten yanıt geldi.

Twitch'te yayın yaparak isminden sık sık söz ettiren bu yayıncılardan biri de Pelin "Pqueen" Baynazoğlu. Kendine özgü oyun tarzı ile samimi muhabbeti ve tavrıyla birçok kişinin ilgisini çekmeyi başarmakta olan Pelin'in kendi platformunda Twitch üzerinde 1 milyona yakın takipçisi var. Kendisi bir de Twitch Türkiye'nin en popüler kadın yayıncılarından biri olma başarısına sahip.

Pqueen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın radarına takıldı: ‘Sevgili Pelin,

İçeriklerin beni ve ailemi çok eğlendiriyor. Gençlerimizin pozitif enerjisi bizleri mutlu ediyor.

Twitch’te bir gün yayınına katılıp chat'e selam vermek isterim’

Pqueen, Twitter hesabından yayınlarının başladığını belirttiği bir paylaşım yapmış ve bu paylaşımda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendi programına konuk olarak katılmış olduğu montajlı bir görsele yer vermişti. Bu paylaşım da, Mansur Yavaş'ın oldukça dikkatini çekmiş anlaşıldığı üzere kendisi ünlü yayıncıya güzel bir yanıt verdi. Mansur Yavaş, Pqueen'e Twitter hesabı üzerinden vermiş olduğu cevapta şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Pelin, içeriklerin beni ve ailemi çok eğlendiriyor. Gençlerimizin pozitif enerjisi bizleri mutlu ediyor. Twitch'te bir gün yayınına katılıp chat'e selam vermek isterim"

Mansur Yavaş'ın bu cevabı gençler tarafından da oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı ve paylaşıma 45 dakika içerisinde 40 binden fazla beğeni yağdı. Peki, siz Mansur Yavaş ile Pqueen arasında geçen bu tatlı diyalog ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizler ile paylaşabilirsiniz.

Mansur Yavaş ardından, Pqueen'e cevabından sonraki vermiş olduğu tepkiyi Instagram hesabından paylaştı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01