İnternette Aradığınız Kişiyi Nokta Atışı Gibi Bulabileceğiniz 4 Web Sitesi!

İnternette kişi bulmak artık son derece kolay. Eğer aradığınız kişi herhangi bir sosyal medada hesap açtıysa bu 4 tarayıcı sayesinde dakikalar içinde bulabilirsiniz.

İnternette Aradığınız Kişiyi Nokta Atışı Gibi Bulabileceğiniz 4 Web Sitesi!

14 Haziran 2020 Pazar 17:12

Son yüzyıl'ın internet yüzyılı olduğu biliniyor. 21. yüzyılda yaşayıp internet ile tanışmamış bir insan düşünülemez. Birçok insan internette kendilerine has kanallar açıyor, sayfalar ediniyor ya da siteler oluşturuyor. bilerek veya bilmeyerek bilgilerini internete kaydediyor. Facebook, İnstagram, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarına üye oluyor, bilgilerimizi paylaşıyoruz. İnternette kaydettiğimiz bilgileriin çöplükte kaldığını düşünebiliriz. Bu oldukça yanlıştır. İnternete ilk yüklediğimiz andan itibaren bütün bilgilerimiz bir depoda saklanır ve bu depodan istenilen bir zamanda isteyen kişi yararlanabilir. 

Peki sosyal medya dışında birini aramak istediğinde nasıl bulabiliriz? işte size birkaç yol...

Pipl

Pipl, kendisini dünyanın en büyük arama motoru olarak tanıtır. Gerçekten de bütün bilgilerinizi ayaklarınıza seren bir uygulama .Bir  kişinin bilgilerini merak ediyorsanız, Pipl’e ufak bir mesaj vermeniz yeterli olacaktır. Bunun için aradığınız kişinin ismini, email adresini, kullanıcı adını veya telefon numarasını girebilirsiniz. Çıkan sonuçlara oldukça şaşıracaksınız. 

Google Grupları

Uzun zaman önce internete girmiş birini bulmak çin tarayıcı arıyorsanız bunda en güçlü aday Google Gruplar’dır. Google Gruplar'ın bünyesinde  800 milyondan fazla mesajın bulunduğu Usenet veritabanı bulunmaktadır. Bu veritabanı yaklaşık 1981 yılından beri birçok görüşmeyi kaydetmektedir.

Peek You

 Peek You, Pinterest, Linkedln, Instagram ve daha birçok popüler sayfaları araştırarak tam bir kullanıcı taraması yapan uygulamadır. 

TinEye

TinEye bir görselin nerede kullanıldığını bulmamıza yarayan bir uygulamadır. Bu uygulama  aynı resmi tüm internet aleminde arayarak hangi sayfaların bu resmi kullandığını gözler önüne seriyor.