Ankara Gündem l Ankara Haberleri l

Domain Yenileme: Domain Yenileme Nasıl Yapılır?

Teknoloji

Domain Yenileme işlemlerini ilk defa yapacaklar için adım adım gereken işlemleri aktarmaktayız. Son derece basit olan yenileme işlemlerinin nasıl yapıldığına dair fikir sahibi olabileceksiniz.

Web sitenizi kurabilmeniz için satın almanız gereken domain adresini 1 yıl süreyle kullanabilirsiniz. Bu sürenin bitiminde alan adının boşa düşmemesi ve başkaları tarafından yeniden kayda açılmaması için Domain Yenileme Nedir? Sorusuna yanıt almanız gerekmektedir. Böylelikle pazarlama stratejilerinde önemli olan alan adı seçimini başarılı bir şekilde yapabilir ve prestij sahibi olarak, SEO çalışmalarıyla etkisini daha da artırabilirsiniz.

Site sahibi olarak bilmeniz gereken e önemli şey, domain sahibi olduğunuzda alan adına sahip olmanızın satın alma işlemiyle aynı anlama gelmediğini bilmeniz ve yalnızca kiraladığınızı unutmamanızdır. Bu sebeple markanıza veya şirketinize ait bir domaine verdiğiniz emeğin boşa gitmemesi ve ziyaretçi trafiğini korumak için yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Domain Yenileme Nasıl Yapılır?

Domain Yenileme işlemlerini ilk defa yapacaklar için adım adım gereken işlemleri aktarmaktayız. Son derece basit olan yenileme işlemlerinin nasıl yapıldığına dair fikir sahibi olabileceksiniz. Müşteri panelinizi kullanarak kayıt yenileme işlemlerini başlatabileceksiniz. Kayıt firması tarafından verilen link sayesinde tamamlayacağınız adımlar şu şekilde olacaktır:

Hesabınıza giriş yapabileceğiniz e-posta adresi ve parolanız ile erişim sağlamanız, Açılacak ekranda yer alan Hesabım paneline giriş yapmanız, Domainlerim butonuna tıklayarak üzerinizdeki domainleri görüntülemeniz, Güncelleme yapmak istediğiniz Domaini seçerek Yenileme veya Güncelleme butonuna tıklamanız, Yönlendirileceğiniz ödeme sayfası üzerinden işlemleri tamamlayarak güncellemeyi başarılı şekilde tamamlamanız yeterlidir. Domain Yenileme Avantajları Nelerdir?

Tüm bu Domain Yenileme işlemlerini gerçekleştirdiğinizde kalıcılığı sağlama yolunda önemli adımları atmış olacaksınız. Kayıt süresini bu sayede uzatabilir ve içeriklerin güncel kalmasını sağlayabilirsiniz. Güvenlik açısından önemli adımları atarken, aynı zamanda daha fazla ziyaretçiye sahip olabilirsiniz. Kayıt süresinin bitiminden önce gerçekleştirilecek yenileme işlemleri sayesinde performansın çok daha iyi bir hale getirileceğinden söz edebiliriz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.