Tarım Kredi Market’te Tuvalet Kağıdı Fiyatlarında Fırtına Gibi İndirim! 40'lı Tuvalet Kağıdı Dip Fiyatta 

Tarım Kredi Kooperatif Market, tuvalet kağıdı dışında birçok üründe de indirim uygulamaya başladı. Eylül ayı indirimleri sürerken, 4 Ekim’e kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde temel gıda ürünleri, bakliyat çeşitleri, süt ve süt ürünleri gibi ürün gruplarında da cazip fiyatlar sunuluyor.

Tarım Kredi Market’te Tuvalet Kağıdı Fiyatlarında Fırtına Gibi İndirim! 40'lı Tuvalet Kağıdı Dip Fiyatta 

24 Eylül 2024 Salı 22:00

Tarım Kredi Market, 4 Ekim tarihine kadar geçerli olan yeni indirim fırsatlarını duyurdu ve özellikle 40’lı tuvalet kağıdı fiyatlarında büyük bir kampanya başlattı. Alım gücünün düşmesi ile birlikte, tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri olan tuvalet kağıdı fiyatlarında yaşanan artışlar, bu indirimle birlikte büyük oranda geri adım attı. Tüketiciler, Tarım Kredi’nin sunduğu bu indirim fırsatını değerlendirmek için marketlere akın ediyor. Marketin 3 katlı 40’lı solo tuvalet kağıdı 200 TL’ye kadar düşerken, Familia markalı 40’lı tuvalet kağıdı ise 239,90 TL’den satışa sunuluyor.

Tüm İhtiyaçlara Yönelik Geniş Kampanya

Tarım Kredi Kooperatif Market, tuvalet kağıdı dışında birçok üründe de indirim uygulamaya başladı. Eylül ayı indirimleri sürerken, 4 Ekim’e kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde temel gıda ürünleri, bakliyat çeşitleri, süt ve süt ürünleri gibi ürün gruplarında da cazip fiyatlar sunuluyor. Pandemi döneminde hijyen ürünlerine olan talebin artması ile birlikte bu ürünlerin fiyatlarının yükselmesi, Tarım Kredi’nin uygun fiyat garantisi ile dengelenmiş durumda. Tüketiciler, bu kampanya ile birlikte marketteki fiyatların başka hiçbir yerde bulamayacakları kadar uygun olduğunu belirtiyor. Tarım Kredi Market, sunduğu bu fırsatlarla hem ekonomik krizle mücadele eden vatandaşlara destek olmayı hem de müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.