Ankara Gündem l Ankara Haberleri l

Eylül İndirimleriyle Alışveriş Keyfi: ŞOK Marketlerden Kaçırılmayacak Fırsatlar! ŞOK Aktüel Kataloğu Eylül Ayında Neler Sunuyor?

Gündem

Alışveriş tutkunlarının beğenisine sunulan aktüel ürünler arasında ayrıca turşuluk malzemeleri için gereken her şey; turşuluk kornişon 19,90 TL, jalapeno biber 39,90 TL ve Bizim Vatan Turşu Yap 39,90 TL gibi ürünler de mevcut. Gıda kategorisinde ise, kaliteli içecek ve atıştırmalık seçenekleri de göz dolduruyor.

ŞOK marketleri, 18-24 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olan aktüel kataloğu ile alışverişseverlerin yüzünü güldürüyor. Bu hafta, elektrik süpürgelerinden valiz çeşitlerine, turşu malzemelerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi indirimli fiyatlarla sunuluyor. Özellikle hafta sonu alışveriş planlayanlar için büyük fırsatlar mevcut. Öne çıkan ürünler arasında Mis Tam Yağlı Süzme Beyaz Peynir 119 TL, Superfresh Kayseri Mantı 49,90 TL, Elidor Keratin Bakım Sütü&Tarak Seti 159 TL, ve Arzum Stayfit Dijital Baskül 399 TL gibi kaliteli ürünler yer alıyor.

Uygun Fiyatlı Alışveriş İçin İhtiyacınız Olan Her Şey Burada!

ŞOK, geniş ürün yelpazesiyle tüm aile bireylerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Temizlik ürünlerinden gıda maddelerine, kişisel bakım ürünlerinden ev eşyalarına kadar birçok alternatif sunan market, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Örneğin, Fakir Vetacare Buhar Jeneratörlü Ütü 3.699 TL, American Tourister Kabin Boy Valiz 4.599 TL ve Mega Kapaklı Kutu 99,95 TL gibi ürünler, hem şıklığı hem de işlevselliği bir arada sunuyor.

Alışveriş tutkunlarının beğenisine sunulan aktüel ürünler arasında ayrıca turşuluk malzemeleri için gereken her şey; turşuluk kornişon 19,90 TL, jalapeno biber 39,90 TL ve Bizim Vatan Turşu Yap 39,90 TL gibi ürünler de mevcut. Gıda kategorisinde ise, kaliteli içecek ve atıştırmalık seçenekleri de göz dolduruyor. Çamlıca Gazoz 25 TL ile yaz aylarının serinliğini hissetmek için oldukça cazip bir seçenek.

Bu hafta ŞOK marketlerinde alışveriş yapmak, aynı zamanda tasarruf etmenin yolu olacak. Kaçırılmayacak bu fiyatlarla alışveriş yaparak hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilir hem de bütçenizi koruyabilirsiniz. Eylül ayı boyunca geçerli olan indirimlerden faydalanmak için hafta içi tüm zamanınızı alışverişe ayırabilirsiniz. ŞOK marketlerinde yapılacak bu alışverişler, hem cebinizi hem de evinizi mutlu edecek!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.