2024 TOKİ İndirim Kampanyası: Ev ve İş Yeri Sahiplerine Müjde

2024 TOKİ indirim kampanyası için başvurular 23 Eylül - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak. Bu süre zarfında, indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahipleri, işlemlerini başlatabilecekler.

2024 TOKİ İndirim Kampanyası: Ev ve İş Yeri Sahiplerine Müjde

22 Eylül 2024 Pazar 21:30

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ güvencesiyle konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlar için heyecan verici bir kampanya duyurdu. 2024 TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası, ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor. Bu indirim, peşin ödeme yapanlar ile borcunun en az yüzde 25'ini kapatanlara uygulanacak. Böylece vatandaşlar, konut ve iş yeri maliyetlerini oldukça düşürme şansına sahip olacaklar.

Başvuru Tarihleri ve Şartları

2024 TOKİ indirim kampanyası için başvurular 23 Eylül - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak. Bu süre zarfında, indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahipleri, işlemlerini başlatabilecekler. Başvuru süreci ise oldukça basit. Vatandaşlar, TOKİ ile imzalamış oldukları sözleşmelerin satış işlemlerinin gerçekleştiği bankaya başvurarak gerekli işlemleri gerçekleştirebilecekler. Ayrıca, ödenmesi gereken tutar hakkında detaylı bilgiye de aynı bankadan ulaşabilecekler. Bu kampanya, hem konut ve iş yeri sahiplerine finansal rahatlama sağlayacak hem de TOKİ projelerine olan güveni artırarak gelecekteki yatırımlara zemin hazırlayacak.

Kampanyanın sunduğu indirim fırsatları, vatandaşlar için büyük bir avantaj sunmasının yanı sıra, konut ihtiyaçlarını daha ekonomik bir şekilde karşılamalarına da katkıda bulunacak. 2024 yılı, TOKİ’nin sağladığı bu indirimler aracılığıyla birçok kişinin ev sahibi olmasının yanı sıra, ekonomik koşullardan etkilenmeden yatırımlarını sürdürmesine olanak tanıyacak. Başvuruların başlamasıyla birlikte, bu fırsatı kaçırmamanız için gerekli hazırlıklara başlamanızı tavsiye ederiz.