Ankara Gündem l Ankara Haberleri l

Emeklilere 4 Günde 30.000 TL Ek Gelir Fırsatı: Hızlı ve Kolay İhtiyaç Kredisiyle Cebinizi Doldurabilirsiniz!

Ekonomi

Bu özel kredi kampanyasına katılmak için şubeye gitmenize gerek yok. Mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden dakikalar içinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank'tan mı alıyorsunuz? O halde 30.000 TL'ye kadar hızlı ihtiyaç kredisi ve 12.000 TL'ye varan promosyon fırsatını kaçırmayın! 20 Eylül'e kadar başvuru yapan emeklilere sunulan bu cazip fırsatla, ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, finansal özgürlüğünüzü artırabilir ve ek gelir sağlayabilirsiniz.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Bu özel kredi kampanyasına katılmak için şubeye gitmenize gerek yok. Mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden dakikalar içinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 36 ay vade seçeneği ve 3 ay erteleme imkanı ile ödemelerinizi rahatlıkla planlayabilirsiniz.

Promosyon Fırsatını Kaçırmayın!

Kredi fırsatının yanı sıra, 20 Eylül'e kadar maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank'tan birine taşıyarak 12.000 TL'ye varan promosyon ücreti de kazanabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi ve diğer kredi seçenekleri için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın, emeklilik hayatınızı kolaylaştırın!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.